Mi a véleményed a már szinte minden TV-csatornán futó idétlen jósos műsorokról?
Szánalmasak. De ami a műsoroknál is szánalmasabb, hogy van ember, aki betelefonál. :S Utána meg írkál itt, hogy jajj, nem jövök ki a kis pénzemből... Pff! De 500 forintos jósdára van zsé.
Múltkor a TV2-n néztem vagy 20 percig és akkora agyfa**t kaptam, hogy még most is izzadok. :(
Az a legdurvább, hogy multkor simán lehetett hallani, ahogy a háttérből egy női hang mondja a kis "jósnak" a dolgokat, ő meg szépen elismételte utána :DDD
És az a legszomorúbb hogy csomóan be is dőlnek ennek...mondjuk én ugy vettem észre hogy inkább az idósebb generáció hívja őket, sőt szinte mindig. "Jónapot Lumini úr! Ilonka vagyok, 72 éves, és az anyagi állapotomról szeretnék érdeklödni" :D valószinűleg nem lesz túl fényes, ha a 400valahány forintot kib*sz ezért a sz*rságért...
Egyetértek mindkettőtökkel. Fáj, annyira szánalmas. Valamit rebesgettek az új médiatörvénnyel kapcsolatban erről is, de nem nagyon tudtam figyelni. Örülnék, ha az ilyesmit betiltanák.
Nagy tehetség kell, mikor valaki belezokog a kagylóba, és a képernyőn levő valaki bölcsen kijelenti: Önt nagy bánat érte. Azt hittem, lekaparom a tapétát a falról. Ez volt az első és utolsó eset, hogy nem kapcsoltam át/ki a tévét.
Mindenkinek ment a pont!
Pont vaterommal beszéltük a minap, hogy hogy adhatnak le ilyet a tévében? Ez nyilvános átverés...! Könyörgöm! áhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!