Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi vv éva betegsége?

Mi vv éva betegsége?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
pánikbeteg
2010. dec. 20. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
szerintem valami eü baja volt de már nincs
2010. dec. 20. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem a kérdező arra lenne kiváncsi, hogy mi volt a baja amikor beköltözött, erre én is kiváncsi lennék
2010. dec. 20. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Mint a többinek:agybaj,feltűnési viszketegség és munkaundor.Mindez nem kevés primitívséggel fűszerezve.
2010. dec. 20. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Első vagyok. Pánikbeteg és nem tudta uralni a helyzetet, hogy be van zárva, és ezért társult egy is klausztrofóbia is a pánikbetegsége mellé, ezért volt a sok hisztije. Mivel van állandó orvosi felügyelet és szedi a gyógyszerét, így már lenyugodott.
2010. dec. 20. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen labilis lelkiállapotú személyt be se lett volna szabad engedni a villába (már a válogatásoknál ki kellett volna pottyantani - és nem a beszavazásra gondolok), bár tudom, hogy kell a show, kell a hiszti. Cirkusz kell a népnek.
2010. dec. 21. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Székrekedése volt :D Komolyan. Ő mondta még az elején, hogy több napja nem tud wcre menni. Lehet, a bezártság miatt, de a lényeg, hogy ez volt a baja.
2010. dec. 21. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen el kéne küldeni dolgozni,nem lenne ideje a hülyeségeire.
2010. dec. 21. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!