Mi vv éva betegsége?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 22:04
2/8 anonim 

válasza:

szerintem valami eü baja volt de már nincs
3/8 anonim 

válasza:

sztem a kérdező arra lenne kiváncsi, hogy mi volt a baja amikor beköltözött, erre én is kiváncsi lennék
4/8 anonim 

válasza:

Mint a többinek:agybaj,feltűnési viszketegség és munkaundor.Mindez nem kevés primitívséggel fűszerezve.
5/8 anonim 

válasza:

Első vagyok. Pánikbeteg és nem tudta uralni a helyzetet, hogy be van zárva, és ezért társult egy is klausztrofóbia is a pánikbetegsége mellé, ezért volt a sok hisztije. Mivel van állandó orvosi felügyelet és szedi a gyógyszerét, így már lenyugodott.
6/8 anonim 

válasza:

Ilyen labilis lelkiállapotú személyt be se lett volna szabad engedni a villába (már a válogatásoknál ki kellett volna pottyantani - és nem a beszavazásra gondolok), bár tudom, hogy kell a show, kell a hiszti. Cirkusz kell a népnek.
7/8 anonim 

válasza:

Székrekedése volt :D Komolyan. Ő mondta még az elején, hogy több napja nem tud wcre menni. Lehet, a bezártság miatt, de a lényeg, hogy ez volt a baja.
8/8 anonim 

válasza:

Egyszerűen el kéne küldeni dolgozni,nem lenne ideje a hülyeségeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!