Kirúgták a VV4-ből Zsuzsit. Ez meglepő vagy várható volt?
így oldották meg hogy 15 helyett 14 kiszavazóshow legyen..állítom kiadták neki hogy balhézzon..tök látszik néha hogy forgatókönyv az egész...
hajrá kristóf
hajrá gina...
Én nem nézem ezt a szennyadást, de most a hvg-ről értesültem az eseményről, és megnéztem a blikk beszámolóját. Nekem is az volt az első benyomásom, hogy tipikus cigány és qurva tempó, amit művelt, bár ahogy olvastam a második válaszolót, mondjuk az is tök logikus, hogy szerepet játszott. De ez a kettő nem mond ellent egymásnak. Mondjuk, hogy nagyrészt önmagát játszotta, hitelesen.
Itt van a blikk linkje a "sztárvilág" rovatból:
Egyébként a forgatókönyv-teóriát erősíti, hogy még tavaly nyáron leadtak egy interjút egy cigányasszonnyal a Klubrádióban, akit a lánya nevezett be a Mónika sóba, már nem tudom milyen magánéleti konfliktus kapcsán. A TV ügynökével egy szabolcsi vasútállomáson találkoztak, aki megvette neki a vonatjegyet egy irányba. Aztán a felvétel előtt megtörtént a felkészítés, közölték a nővel, hogy verekednie kell, és ezért pár ezer Ft gázsi üti a markát. Mondta, hogy nem akar verekedni, de erre azt mondták, hogy akkor se gázsi, se vonatjegy vissza. Így már természetesen vállalta a verekedést, mert azt mondta, hogy szegény. De végül a rádióban kipakolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!