Szerintetek meg volt rendezve előre az X-faktor meg a Megasztár?
Figyelt kérdés
szerintetek bunda az egész??2010. dec. 20. 10:50
1/9 anonim 

válasza:

Az első néhány kör nem hiszem, de a végeredmény sztem igen. Eleve hallok olyat, hogy Kökényre nem lehetett szavazni, és Nikolasra sem mindig. Vajon miért?
2/9 anonim 

válasza:

A végén biztos volt vészforgatókönyv :)
3/9 anonim 

válasza:

Mivel lehetne Titeket rávenni, hogy felejtsétek már el ezt a sok bundázásos, meg megrendezéses baromságot!!!! Valószínű, hogy meg lett rendezve, csak azért rendezték ezeket a tehetségkutatókat, hogy kiélhessék magukat és kedvükre rendezgessenek ezzel kockáztatva az Rtl és a Tv2 fennállását....
4/9 anonim 

válasza:

Biztos, hogy meg volt rendezve, mert egyikben sem az nyert aki megérdemelte volna! Szerintem....
5/9 anonim válasza:
egyértelmű, de a végeredmény ugyan az, mert 1 év múlva valószínűleg egyikre sem emlékszünk majd, lehúzzák őket a vécén, aki meg jól csinálta közülük, az valószínűleg ajd eltudja magát adni
6/9 anonim 

válasza:

jaja, igazából tök mindegy, kiadnak 2 lemezt, amiből 1 csak feldolgozás számokat tartalmaz, szerepelnek itt ott aztán 1 év múlva már nincsennek sehol..
7/9 anonim 

válasza:

Nem lehetne már túljutni rajta? Azért mert szerinted nem az nyert, akinek kellett volna, attól még nem megrendezett! Ez nem magyarázat rá. A vélemények megoszlanak, az egyik tábor az egyiket, a másik a másikat részesíti előnyben. Mindkettő nem nyerhet, csak az egyik. Felejtsétek már el ezt a csalás dolgot, úgy sem tudtok változtatni az eredményen a hőbörgésetekkel, csak feleslegesen veszi el az időtöket. Menjetek inkább el sétálni, vásárolni, mozia, vagy akármi, ne ezzel foglalkozzatok!
8/9 anonim 

válasza:

Én meg azon voltam kiakadva, hogy Csabit nem hagyják majd nyerni...mert nem engedte elküldeni az sms-eket rá egy csomó ideig, kb. egy fél óra múlva elküldte,de akkor se az összeset amit küldeni akartam.Akkor kiakadtam, hogy bunda az egész,de aztán mégis Csabi nyert.
Szóval nem csak egy énekesnél volt ez.
9/9 anonim 

válasza:

Nikolas-ra a feltöltést nem lehetett elküldeni az etopup-on,nem furcsa?Majd később rajongók írták,h. már vonalasrol se lehet rá szavazni,bunda hát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!