Szerinted mire jó az X Faktor? Valóban tehetség kutató műsor, vagy csak a szórakoztatás és az sms bevétel a célja?
Igazságos lehet -e egy olyan műsor, amiben a mentor a saját mentoráltjának még hazudhat is csak hogy védje őt? Példa erre a Nagy Feró véleménye a Vastag Csaba előadásában elhangzott United számra, amiben -ugyebár Ferón kívül- mindenki hallotta, hogy iszonyatosan hamis volt a dal legalább annyira, mint a mosoly Csaba arcán.
És akkor a Norbiról már ne is beszéljünk :S...
Szerintem egyedül a pénzre megy. Tehetségről itt szó nincs, mert akkor nem a Vastag Csaba nyerte volna. Nem akarom leszólni, mert jó hangja van, de sokkal jobbak is voltak nála. Tesójának is jobb hangja van.
Vecának kellett volna megnyernie, vagy Nicolasnak.
én egész jól szórakoztam rajt. viszont: mint minden más műsor, ez is profitorientált. szóval az az elsődleges, hogy dőljön a pénz (sms, koncertek, cd-k, stb). és ez be is jött, mivel jön majd az x-faktor 2, ez pedig az előd sikeressége nélkül nem következhetne be.
az énekeseket meg azért kell az "egekbe emelni", és hype-ot teremteni körülöttük, hogy a vásárló érezze, hogy jól dönt, ha esetleg az egyik fellépő cd-jét választja.
a szavazást pedig általában az sms-mániás 14-15 éves kislányok döntötik el.
Én tegnap este győződtem meg arról, hogy csakis a bevétel a cél...
HOGY LEHET EGY OLYAT NYERNI ENGEDNI, AKI VÉGIG HAMIS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!