Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted mire jó az X Faktor?...

Szerinted mire jó az X Faktor? Valóban tehetség kutató műsor, vagy csak a szórakoztatás és az sms bevétel a célja?

Figyelt kérdés

Igazságos lehet -e egy olyan műsor, amiben a mentor a saját mentoráltjának még hazudhat is csak hogy védje őt? Példa erre a Nagy Feró véleménye a Vastag Csaba előadásában elhangzott United számra, amiben -ugyebár Ferón kívül- mindenki hallotta, hogy iszonyatosan hamis volt a dal legalább annyira, mint a mosoly Csaba arcán.

És akkor a Norbiról már ne is beszéljünk :S...

2010. dec. 19. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább a második a cél. A mentoroknak meg ez a feladatuk. Pénz beszél...És sajnálom, hogy Csaba nyert :(
2010. dec. 19. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
A mentorok egy kicsit elvakultak voltak a mentoráltjaik iránt...pl Norbival szemben is! Én sajnálom, hogy nem Nikolas nyert, de sokkal többre fogja vinni!!!
2010. dec. 19. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem egyedül a pénzre megy. Tehetségről itt szó nincs, mert akkor nem a Vastag Csaba nyerte volna. Nem akarom leszólni, mert jó hangja van, de sokkal jobbak is voltak nála. Tesójának is jobb hangja van.

Vecának kellett volna megnyernie, vagy Nicolasnak.

2010. dec. 19. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:

én egész jól szórakoztam rajt. viszont: mint minden más műsor, ez is profitorientált. szóval az az elsődleges, hogy dőljön a pénz (sms, koncertek, cd-k, stb). és ez be is jött, mivel jön majd az x-faktor 2, ez pedig az előd sikeressége nélkül nem következhetne be.

az énekeseket meg azért kell az "egekbe emelni", és hype-ot teremteni körülöttük, hogy a vásárló érezze, hogy jól dönt, ha esetleg az egyik fellépő cd-jét választja.

a szavazást pedig általában az sms-mániás 14-15 éves kislányok döntötik el.

2010. dec. 19. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
hát.. számomra annyi hogy csinált programot szombat estékre :D pénzt nem adtam volna ki egy sms-re se.. de azért drukkoltam pl. Vecának, meg Csabának is.
2010. dec. 19. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Én tegnap este győződtem meg arról, hogy csakis a bevétel a cél...

HOGY LEHET EGY OLYAT NYERNI ENGEDNI, AKI VÉGIG HAMIS?

2010. dec. 20. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Inkább a műsor, a bevételek a célja, és csak másodsorban a tehetségkutatás. De azért ne legyetek már ennyire ellenségesek Vastag Csabával, csak mert nem szeretitek,és nem neki drukkoltatok! Azért mert nem szimpi, nem kéne végig hamisnak hallani a produkcióját! Igen, nem volt tökéletes, becsúszott néhány hamis hang, de nem végig! Az erős túlzás! És el lett mondva, hogy mért van nem? Mert beteg volt, hét közepén még hangja se volt. Visszogondolva a korábbi hetekre, sokkal szebb hangja volt, mint tegnap.
2010. dec. 20. 09:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Csabának jó hangja van, de sokszor hamis. Nicolasnak sokkal jobb hangja van, szerintem is Ő és Veca volt mind között a legjobb.
2010. dec. 20. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!