Doresz(kah) kérdése:
Hogy szavazhatok online a Való Világos lányok-fiúk feladataira?
Figyelt kérdés
Ezt nem értem. Mondja mindenki, hogy szavazzunk online, de hogy? Én néztem a való világ weblapját, de minden menüpontot végigturkászolva sem találtam rá. Ha már valakinek sikerült szavazni az írjon. De az is írhat akinek még nem sikerült, mint nekem!2010. dec. 19. 14:38
1/2 anonim válasza:
Hát mivel most jelenleg nincs szavazás ezért nem tudom teljesen pontosan leírni, hogy hol találod, de nagyjából megpróbálom :) Szóval, amikor megnyitod az oldalt, figyeld a jobb szélső részt, ahol van a " Friss galériák " ; " Friss hírek " és vagy ezek alatt vagy ezek között lesz az aktuális szavazás kiírva ( ott lesz maga a kérdés, rákattintasz és szavazhatsz is ) . De majd ma este is lesz szavazás ( gondolom ) ésha még mindig nem fogod találni, akkor majd felteszem képfeltöltő oldalra, hogy pontosan hol is van ;)
2/2 A kérdező kommentje:
kösz szépen, akkor mégse néztem meg mindent:)
2010. dec. 19. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!