Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy szavazhatok online a...

Doresz(kah) kérdése:

Hogy szavazhatok online a Való Világos lányok-fiúk feladataira?

Figyelt kérdés
Ezt nem értem. Mondja mindenki, hogy szavazzunk online, de hogy? Én néztem a való világ weblapját, de minden menüpontot végigturkászolva sem találtam rá. Ha már valakinek sikerült szavazni az írjon. De az is írhat akinek még nem sikerült, mint nekem!
2010. dec. 19. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát mivel most jelenleg nincs szavazás ezért nem tudom teljesen pontosan leírni, hogy hol találod, de nagyjából megpróbálom :) Szóval, amikor megnyitod az oldalt, figyeld a jobb szélső részt, ahol van a " Friss galériák " ; " Friss hírek " és vagy ezek alatt vagy ezek között lesz az aktuális szavazás kiírva ( ott lesz maga a kérdés, rákattintasz és szavazhatsz is ) . De majd ma este is lesz szavazás ( gondolom ) ésha még mindig nem fogod találni, akkor majd felteszem képfeltöltő oldalra, hogy pontosan hol is van ;)
2010. dec. 19. 14:59
 2/2 A kérdező kommentje:
kösz szépen, akkor mégse néztem meg mindent:)
2010. dec. 19. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!