Szerintetek nem fura ez az X-Faktorban? (Kicsit mintha kilógna a lóláb. )
Nem néztem az X-F-t, a mai (utolsó előtti) az első rész amit látok, de olyan, mintha Nikolas-t jobban nyomatnák. Róla nem mondott egyik zsűri sem negatív kritikát, a végén az interjúkban Vastag Csabát állandóan Nikolasról kérdezték, fordítva ez nem volt igaz, stb.
Mindegy nekem hogy ki nyer, egy rajongót sem akarok megbántani, csak kíváncsi vagyok, hogy más is így látja-e.

Nikolas sokszor rebegteti a hangját,de nem hamis.
Csaba ráment a mozgásra,elvette az erejét a tánc,gyakran volt hamis.
Azért sokszor kapott negatív kritikát Nikolas is,hogy unalmas,egysíkú,de neki ez áll jól.
Azt viszont nagyon sajnálom,hogy a youtube-ról levetette a döntős videóit az Rtl

Én is észrevettem.Nagyon fura, eddig a Norbi volt a csúcs, és hirtelen kiesett.
UGyanez a Megasztárban.sosem nyerhet már magyar versenyző?
mindig csak határon túliak...

Tényleg a határon túliakat jobban preferálják, ez is igaz. (Semmi bajom amúgy velük, suliban találkoztam jópárral, és haverok is lettünk.) Csak az egész műsor alatt azt éreztem, hogy nem pártatlan a verseny. Nem tudnék dönteni, hogy melyikük a jobb, vannak mindkettejüknek előnyei és hátrányai egyformán, ezért volt fura, hogy "Nikolas így, Nikolas úgy; ő egy angyal", mikor a CD-jét átadták: "nemsokára egy ország fogja hallgatni", stb.
Sosem írtam ki ilyen kérdést, ezt is csak azért, mert felbosszantottak, és kíváncsi vagyok, másnak is így tűnt-e. (Amúgy pár év múlva a legtöbben csak Király Norbi kockás ingére és a Joe Cocker számra fognak emlékezni szerintem :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!