Miért nem fogadják el a Kökény Attila-rajongók, hogy Tolvai Renáta lett a Megasztár?
Mert Kökény Attila a király! Neki legalább van hangja! Tolvai Renáta meg egy hülye k...., azért nyert ő, mert a sok hülye pasi rá szavazott, rohadjon meg! Az csak visítani tud!
26/N
Mindenki elfogadta, csak nem mindenki ért egyet vele.
Nekem azért durva ez az egész, mert mindenki idejön sztárkodni. Komolyan nézzétek meg hányan jöttek külföldről. Reni is indult külföldön, Ivett is, András is, nem beszélve még arról a nőről az elején, aki még magyarul sem tudott egy árva szót sem. Nekem ez az, amivel betelik a pohár. Máshol elküldik őket, mondván nem tehetségesek, itt meg megnyerik, csak azért, mert Magyarország kis ország? Ha valaki külföldön nem tehetséges, akkor itt sem az, szerintem..
óóó basszátok meg!
Milyen az a Kökény kaliberű énekes? Tudjátok hol szoktak az olyanok énekelni? Lakodalmakba! Abból persze ő a minőségibb fajta, de attól még oda való. Jöhet minden cigó, hogy mert ez rasszizmus, de nézzék meg hogy hány döntős volt cigány...
M1. Oláh I. 2. hely, Gáspár L. 3. hely
M2. Caramel 1. hely
M4. Lakatos K. 3. hely
M5. Kökény A. 2. hely, Lakatos Y. 6. hely
Ennyit a rasszizmusról...
Aki meg románozza Renit, az gondolkozzon el a saját magyarságán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!