Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek jó választás volt...

Szerintetek jó választás volt a Viva új műsorvezetője, Iszak Eszter?

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Én azt a srácot választottam volna, talán Gyurinak hívták?!
2010. dec. 17. 13:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is őt választottam volna. Ez a lány szerintem egy kicsit unalmas műsorvezetőnek, főleg az interaktívban
2010. dec. 17. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
én nagyon nem birom.
2010. dec. 17. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem jó választás volt, de nem is tudtam h ez a csajszi volt az, aki bent volt győzike meg ezekkel a villában oO"
2010. dec. 17. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
meg az álom.netbe játszott...
2010. dec. 17. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
nem lájkolom...
2010. dec. 17. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem,én nem bírom.

Meg olyan vicces amikor így beáll ferdén a kamerába.:D

2010. dec. 19. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Én i9s Gyurinak szurkoltam... szerintem egy ilyen tv csatornanak, mint a Vivanak sokkal pörgösebb, viccesebb emberekre lenne szüksége.És Eszti nagyon nem az. Túl komoly.
2010. dec. 21. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Én eleinte nem kedveltem, de mostmár kezdem megszeretni. Talán azért nem örültem a választásnak, mert nem neki drukkoltam. :(

Én Klepának és Violának szurkoltam. Először Klepa esett ki, aztán meg a Viola. Utána már nem is néztem a nagy vívást, mert a többiek idegesítettek, megjátszották magukat, és bénák is voltak. Egyedül ők ketten voltak egyéniségek szerintem - a Viola ráadásul nagyon szép is volt. Sajnáltam nagyon, hogy nem ők lettek. :(

2011. jan. 4. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!