Szerintetek jó választás volt a Viva új műsorvezetője, Iszak Eszter?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 12:33
1/9 anonim válasza:
Én azt a srácot választottam volna, talán Gyurinak hívták?!
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is őt választottam volna. Ez a lány szerintem egy kicsit unalmas műsorvezetőnek, főleg az interaktívban
2010. dec. 17. 13:44
4/9 anonim válasza:
sztem jó választás volt, de nem is tudtam h ez a csajszi volt az, aki bent volt győzike meg ezekkel a villában oO"
7/9 anonim válasza:
Nem,én nem bírom.
Meg olyan vicces amikor így beáll ferdén a kamerába.:D
8/9 anonim válasza:
Én i9s Gyurinak szurkoltam... szerintem egy ilyen tv csatornanak, mint a Vivanak sokkal pörgösebb, viccesebb emberekre lenne szüksége.És Eszti nagyon nem az. Túl komoly.
9/9 anonim válasza:
Én eleinte nem kedveltem, de mostmár kezdem megszeretni. Talán azért nem örültem a választásnak, mert nem neki drukkoltam. :(
Én Klepának és Violának szurkoltam. Először Klepa esett ki, aztán meg a Viola. Utána már nem is néztem a nagy vívást, mert a többiek idegesítettek, megjátszották magukat, és bénák is voltak. Egyedül ők ketten voltak egyéniségek szerintem - a Viola ráadásul nagyon szép is volt. Sajnáltam nagyon, hogy nem ők lettek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!