Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kire szavazol az X-FAKTOR-ban?

Kire szavazol az X-FAKTOR-ban?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést egy felmérésnek szánom, tehát megkérnék mindenkit, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG olyan személyek válaszoljanak, akik BIZTOSAN SZAVAZNI FOGNAK. A válasz az énekes nevét tartalmazza és a tervezett leadott szavazat darabszámát. Köszönöm mindenkinek aki hozzájárul a felméréshez és azoknak sem kevesebb köszönet, akik nem hátráltatják ökör írkálmányokkal.
2010. dec. 13. 21:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
év hangja már nem azért de a megasztárban szokott lenni. a saunders már kiesett ugyhogy nem lesz fogyatékos hangjasincs ember az év hangja
2010. dec. 16. 18:15
 12/16 anonim válasza:
81%

18:02-es vagyok.

Nagyon jól tudod, hogy nem azért írtam, hogy ebbe beleköss. Az X-faktor szerintem eggyel magasabb színvonalú műsor a Megasztárnál, az a csalás ami ott megy fúú.

Lényeg ami a lényeg, hogy KING N Norbertnek semmi keresnivalója egy ilyen műsorban a legjobb 3-ban. Felháborító, hogy ilyen bohócok bässzäk el ezt a jó nézettségű műsort, illetve hogy ilyen "tehetségeket" nevel ki Magyarország... Nikolas szerintem az igazi tehetség, mindene megvan, hogy jó énekes, és előadó legyen.

2010. dec. 16. 19:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Nikolas tipusú énekesekkel dunát lehet rekeszteni, semmi szükség rájuk. Amit Feró is kiemelt, undorító ez az állandó eröltett rezegtetés. Olyan mint a Norbi nincs mégegy. Senki nem tud ekkora showt csinálni. Mondhatod, hogy nem showmant keresnek,de a nézők megőrülnek am,ikor ő van szinpadon, és szintén a másik versenyt kell említenem ha azt nézzünk hogy ELVILEG hol keresnek csak jó hangú énekesek. Ide több kell, amit X-nek hívnak. Amit a Nikolas csinál, hogy "szépen" elénekel egy számod az nem X. Amit a Norbi csinál, felhergeli a közönséget, szórakoztat, az már egyedi, hogy X-e az a héten kiderül. Azért ne keverjük össze egy bikicsunájjal akinek se tehetsége se hangja csak 1-szer jó poén, mert nagyon nem lehet a kettőt egy napon említeni.
2010. dec. 16. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:
nicolas
2010. dec. 16. 21:20
 15/16 anonim ***** válasza:

undorító, erőltetett rezegtetés????

Norbinak lassan nem marad hangja annyira erőlteti az ordibálást! Ti is csak azért szavaztok rá, hogy hétről hétre lássatok egy bohócot a tévében, aki hülyét csinál magából!!! Volt aki már írta anno, hogy nem énekverseny...

Akkor kérdem én? Miért nem lehet mást csinálni csak énekelni???

Egyébként a Norbival személy szerint nincs semmi bajom, csak nem való a legjobb 3 közé..!

Ez nevetséges.,,,!

2010. dec. 16. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Csaba
2010. dec. 16. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!