Kire szavazol az X-FAKTOR-ban?
18:02-es vagyok.
Nagyon jól tudod, hogy nem azért írtam, hogy ebbe beleköss. Az X-faktor szerintem eggyel magasabb színvonalú műsor a Megasztárnál, az a csalás ami ott megy fúú.
Lényeg ami a lényeg, hogy KING N Norbertnek semmi keresnivalója egy ilyen műsorban a legjobb 3-ban. Felháborító, hogy ilyen bohócok bässzäk el ezt a jó nézettségű műsort, illetve hogy ilyen "tehetségeket" nevel ki Magyarország... Nikolas szerintem az igazi tehetség, mindene megvan, hogy jó énekes, és előadó legyen.
undorító, erőltetett rezegtetés????
Norbinak lassan nem marad hangja annyira erőlteti az ordibálást! Ti is csak azért szavaztok rá, hogy hétről hétre lássatok egy bohócot a tévében, aki hülyét csinál magából!!! Volt aki már írta anno, hogy nem énekverseny...
Akkor kérdem én? Miért nem lehet mást csinálni csak énekelni???
Egyébként a Norbival személy szerint nincs semmi bajom, csak nem való a legjobb 3 közé..!
Ez nevetséges.,,,!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!