Szerinted Norbit kiejti az RTLKlub, vagy hagyja győzni?
-Ha kiejti, akkor elég egyértelmű lenne a bunda, hisz háromszoros rajongótábora van Norbinak, ahonnan lehetetlen a következő adásban elbukni...
-Ha pedig megnyeri, az a tv történelem szégyene lenne...
(mondjuk ez utóbbi nem érdekli őket, hiszen a VV is megy még.)
'háromszoros
rajongótábora van Norbinak,' - mégis ezt honnan veszed??
Én csomó fórumon csak Norbiellenes hozzászólást láttam, nem beszélve arról, amik ki sem kerültek, mert olyan indulatosak voltak.
Hát.... Melinda is kiesett.
Amúgy nem a tv történelem szégyene lenne hanem a tehetségkutatóké. Teljesen hiteltelen már az egész...
'háromszoros rajongótábora van Norbinak,'
Nézd meg közösségi portálokon, hogy egyes fankluboknak hány rajongója van.
Facebook pl:
Vastag és Nikolasz 25 és 40 rajongó.
Norbi: 150.000
Szégyen lenne, ha ő nyerne, a nézők szégyene!
De azért reménykedem, hogy Csaba vagy Nicolas győzzön!!!
Én is több, olyan hozzászólást látok, olvasok, aki nem szereti, de akkor ki szavaz rá.....lehet az ügyvéd pótmamája???
remélem kiesik most szombaton,
mindenképpen arra számítok,hogy Nikolas tovább jut,és a párbaj után Csaba jut tovább mellé
ha nem,akkor nagy botrány lesz:)
ha Norbi nyeri meg,akkor nincs jövője a magyar x-faktornak,hiteltelenné válik,csak az a baj,hogy a döntőben már csak a néző dönthet!!!
Tehát ott már nem dönt a szűri egyáltalán??
Meg bánták ő már, hogy Norbit istenítették, mert nagy tehetségek estek ki és be sem jutottak az élő műsorba!!!!
Teljesen magától értetődő lenne számomra, hogy most szombaton Norbi esik ki, Nicolas és Csaba pedig marad.
De semmiben nem lehetünk biztosak... Norbi eddig egyszer sem párbajozott, hiába fikázzák annyian, egyelőre a közelébe se került annak, hogy kiessen.
Viszont: mindegy, hogy Nicolas, vagy Csaba esne ki szombaton, akkor a végeredmény is egyértelmű kéne legyen (hogy vagy az egyik, vagy a másik nyeri meg Norbival szemben), elvileg nem szabadna oka lenni az izgalomnak, hisz bármelyikük simán le kéne verje Norbit...
Én úgy gondolom, egyszerűen nem engedhetne meg magának a műsor se egy olyat, hogy Norbi és Csaba/Nicolas álljon ott vasárnap, vagy hogy Norbi megnyerje.
De közben ismét azt tudom mondani, hogy az eddigiek fényében, hiába lenne ez egyértelmű, hogy Nicolas-Csaba döntő lesz a végére, nem lehetünk benne biztosak.
Én a magam részéről, csípem Norbit, de úgy gondolom, MOST aztán tényleg itt az ideje, hogy kiessen.
Nicolast nem szeretem, de még vele szemben is gáznak tartanám, ha Norbi jutna tovább.
Remélem Norbi marad bent!A többi nyálgép nem kell oda!Miért is a közönség szégyene?Mindenkinek lehetősége van szavazni!Ha a többségnek Norbi a legjobb akkor ő a legjobb!A többségért van nem pedig az egységért!Norbi vagy Nikolasz de semmiképp se Csaba!
Külföldön már jobban szeretik Norbit mint itthon...talán ők látják amit Ti nem?Lehet:)
Mindenesetre hajrá Norbi!!!!!!!!!!!!!És igen:D Eddig majdnem mindig ő kapta a legtöbb szavazatot neki van a legnagyobb szavazótábora ergo rajongótábora is:D
Nem kell mást tennetek szavazzatok ti is, nem pattogni kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!