Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az X-Factor meg van rendezve?

Az X-Factor meg van rendezve?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Feltételezem, hogy igen. A csillag születik alatt is volt bunda, és a korábbi VV-k alatt is, amint kiderült, nem gondolom, hogy mostanra lenne gerincük... Nah meg miért nem mutassák meg a százalékos eredményt!?
2010. dec. 13. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Szeretem a műsrt,de szerintem egyrésze tuti.Nekem pl.Nikolas az egyik kedvencem és pont nála tünt fel akkor amikor bekerült h valami furi.Pont mikor elénekelte volna a hallelujaht elötte vagy 10 ember szarul énekelte,ki is ment a zsűri és érdekes mod beinvitálták ö csak annyit mondott még egyett kibirnak,és nagy elsöprö siker és el voltak ájulva.Nem monodm h mindki tudott rol,lehet a zsüri sem,de szerintem nem véletlen küldték be legutoljára.A két tesot is rebezsgették hogy fognak párbajozni és tessék nemsokkal utána lett is párbaj.Van sok érdekes dolog amit ha jobban figyelsz észreveszed.DE szerintem a megasztár még roszabb.Szóval ott amit müvel a zsüri hogy ennyire nyiltan kinyilvánitják kit szeretnek kit utálnak meg annyira lehetett tudni mindig h ki esik ki.Még a Szijnél is tudtam h most ö megy,mert tudták ha most nem penderitik ki akkor már nem tudják késöbb.
2010. dec. 13. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Utolsó: én úgy tudom azokon a válogatásokon statiszták voltak a közönségben. Pénzt kaptak azért, hogy ott üljenek nem tudom hány napot. Cserébe akkor kellett jól érezniük magukat amikor a rendező mondta, ugyanúgy hurrogni/nevetni is akkor kellett. Az a hallelujás dolog meg erőltetett volt, de milyen érdekes pont ma találtam meg az a videót, és éppen most is Nikolast hallgatom :) Nálam ő a kedvenc a 3-ból. :)

Hogy mostanában is így meg van-e rendezve azt nem tudom...

2010. dec. 13. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is Imádom a Nikot,de tényleg elég érdekes volt az a szitu!
2010. dec. 13. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt viszont nem értem, hogy miért rendeznék/rendezték úgy, hogy a Norbi még mindig nem esett ki. Már egyáltalán nem jópofa, túl sokáig van már versenyben!

A Nicolas tényleg nagyon jó (bár nálunk főleg a férjem van elvarázsolva a tehetségétől, nem én! :-) ), de ha én manipulálnám ezt az egész szavazósdit, akkor nem ő nyerné meg, mert az valahogy túl evidens. De ott lenne a döntőben.

2010. dec. 14. 08:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves 08:57-es!

Norbi még azért van bennt mert ha azt juttatják tovább akit sokan nem szeretnek akkor feltételezik hogy a nézők több szavazatot küldenek a többiekre. Nikolas is azért párbajozott már 2x. A nézőket ösztönzik ezekkel a trükökkel hogy minél többen hívjanak, küldjék az sms-t.

2010. dec. 14. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Na látod, ez eszembe sem jutott, pedig milyen logikus! És szomorú... (8:57-es)
2010. dec. 14. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy régi a kérdés, de a Hallelujah-s dologra mondom: az csak vágás kérdése. Attól, hogy elé vágják be a dolgokat, nem jelenti, hogy valóban olan sorrendben is volt. lehet, hogy még Nicholas után is volt, aki ezt énekelte, csak már nem vágták be, mert ő is rossz volt.
2015. aug. 13. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!