Bunda az egész, mi? Veca apja lefizette az x- faktort. Nem igaz!
Nikolas-Veca döntőnek kellett volna lennie.
És mindenki támadja Vecát,hogy azt mondta,hogy aki idáig rászavazott,szavazzon Nikolas-ra.:DNem tudom mi bajuk van ezzel.Nikolassal volt a legjobban.Én is akkor találkoztam vele amikor vele volt[és nem a corvin sétányon,hanem máshol].A Norbi rajongók meg ki voltak akadva.-.-"
Veca tehetséges mind hangilag mint előadásilag.Csak így könnyebb,hogy bunda és lefizették,hogy idáig eljutott.Szerintem nem kéne ezzel foglalkoznia se Vecának se nekünk:)
Veca kiesett mert nem szavaztak rá elegen.
eddig azért maradt bent mert szép lány és szeretik a hangját.
nekem az elejétől nem volt szimpi, nagyon nem szerettem.
Láttátok mennyire nagy dolgot csináltak belőle hogy kiesett?
Mutatták a fókuszban h csak ezért esett ki mert nem szavaztak a barátok, mert azthitték biztos bejut. Annyira felfújták az egészet, bezzeg mikor más esett ki, pl Tomika akkor nem csináltak akkora dolgot belőlle!
Nem olvastam végig a válaszokat, talán már írta valaki, hogy:
Miből gondolja azt bárki is, hogy aki annyira ismert, mint Janicsák István (annyira, hogy nekem a neve kb. beugrott, de utána kellett néznem, hogy ki is pontosan), annak annyi pénze van, hogy lefizesse a műsort? Nem mondom, hogy nincs neki, de biztos nem a Zizi labor miatt van, ha van! És akkor már akárki apja is lefizethette volna a készítőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!