Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért bántjátok Nicolast?...

Miért bántjátok Nicolast? Miért kell le c****y-ozni?

Figyelt kérdés

Amiatt, hogy szlovák vagyis szlovákiai magyar??!!! Akkor miért nem kötötték ki, hogy csak olyan indulhat aki itt született és élt Magyarországon és nem máshol!!!! Erről nem ő tehet!!!

Szerintem jól döntött, hogy indult és remélem, hogy ő vagy Csaba nyeri meg.

2010. dec. 13. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Mert bunkok az emberek.Egyértelműen nem tetszhet mindenkinek ugyanaz,vannak akik szeretik vannak akik nem,én nagyon szeretem a hangját.Az a vicc hogy abba bele kötnek sokan hogy a Kállay S.A New Yorkbol jött,a Nikolas szlovákiábol a Király Viktorék is kint éltek,de bezzeg ha valami nagy világsztárrol kiderül hogy magyar felmenöi vannak hiába nem él itt meg lehet azt sem tudja h van benne magyar akkor már azt ugy kezelik hogy az a "mi sztárunk".Erről kéne leszokni hogy hülyén állunk a dolgokhoz.Nem volt kiirva hogy csak magyar vehet részt benne így nem követtek el bünt amikor jelentkeztek,mint láthattuk már a tv-ben volt h magyar jelentkezett külföldi x faktorba.Vannak amugy dolgok amiket viszont fontosabb lenne beletenni a szabályzatba pl.hogy hány éves korig ne lehessen jelentkezni,mert sajnos nem elöször láttuk h a nézük a Lűszinél és Anácskánál is fel voltak háborodva hogy suliba lenne a helyük,bele élik magukat a gyerekek az egészbe de a végén az emberek miatt ugysem valoszinű h nyernek,ha igen akkor sem biztos hogy ilyen korán kellene neki ez a nagy felhajtás amit néha még a felnöttek is nehezen viselnek.Még annyi h hiába szavazták ki az Annát is egyböl megatlálták valami szinházi felkéréssel és ugyanugy magántanulo lehet.
2010. dec. 13. 00:22
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
10-11 éves gyereknek nem a Megasztárban vagy a szinpadon a helye, hanem az iskolában. Elveszik a gyerekkorukat! Most olvastam Elizabeth Taylor életrajzi könyvét: a nagyon ambicózus mama belehajszolta a kicsi lányát a filmek hazug világába, nagyon fiatalon. Úgy szabadult meg a mamátl,m hogy félig gyerekként férjhezment, rosszul. Durva alakot kapott, akinek sok volt a pénze, de ütötte-verte.
2010. dec. 13. 00:35
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

"hogy szlovák vagyis szlovákiai magyar?"

Magyar gyereket így le szlovákozni felér egy sértéssel!

2010. dec. 13. 01:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert sajnos manapság többet adnak arra, hogy valaki "magyar" vagy "szlovák", minthogy "Ember"
2010. dec. 13. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Ki nem szarja le hogy milyen származású ha az adás kezdete óta ugyan azt látjuk tőle csak a zene más, ezért kell haza küldeni
2010. dec. 13. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem rohadtul nem érdekel, hogy milyen származású, mert jól nyomja! Hajrá Nikolas!
2010. dec. 13. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, honnan jött, az elejétől Nikolas és Csabi a kedvenceim, és boldog vagyok, hogy még mindketten bent vannak.
2010. dec. 13. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Hajrá Nikolas!!!!:)
2010. dec. 13. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!