Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a mentorok így leoltották Király L. Norbit?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Hogy idióták!!
2010. dec. 11. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem Norbit, de nekem sem tetszett.
2010. dec. 11. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg h nem ez volt az eddigi legjobb produkciója... De a Csaba első produkciója sem volt sokkal jobb...(de a második csaba jó volt:D)
2010. dec. 11. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Az, hogy végre talán kiesik.

Elrontotte az egyik kedvenc magyarszámom...

2010. dec. 11. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ez sem volt jó. Lehet izgulni.
2010. dec. 11. 21:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Én egyet értettem velük. Végre nem istenítették a szereplése miatt, hanem kimondták, hogy hát bizony hang híján ez itt a végén már kevés. Szeretem Norbit, de nekem az már nem elég hogy bohóckodik.
2010. dec. 11. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
hol van a füle azoknak, akik továbbjuttatták ezt a nyomingert??? Ha ő nyerné meg, ő lenne Magyarország szégyene, mert akik eddig megnyerték a világon, van hangjuk és tudnak énekelni, ellentétben ezzel az öntelt idiótával.
2010. dec. 11. 21:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom, ez már felháborító! Kinek tetszik még mindig ez annyira, hogy szavaz rá? És benn van a döntőben úgy, hogy egyszer nem párbajozott. Ma nagyon reménykedtem benne, hogy végre ő lesz az egyik párbajozó, mert most önmagához képest is sz.r volt, és a mentorok is jól megmondták neki. És szerintem bármelyikkel is került volna szembe, nem lett volna borítékbontás, a 3 mentor szemrebbenés nélkül Norbit mondta volna.

Persze tudom, nem attól függ a karrierjük, hogy ki nyeri meg, de akkor is, azért ez szégyen, hogy egy ember ott van null énektudással csak mert királyul tud pofákat vágni, meg agonizálni a szinpadon, a valóban tehetséges meg kiesik.

2010. dec. 11. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem volt jó Norbi,ha nem csinálna valami mást is mellé(tánc,tűzdobálás),akkor már a mentorok is kiejtették volna,ha tudnák,és nem a szavazatok döntenének

Most legalább Ildikó is kimondta,eddig a körmével is védte őt,akármilyen rossz volt

2010. dec. 12. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!