Mi a véleményetek arról, hogy a mentorok így leoltották Király L. Norbit?
Az, hogy végre talán kiesik.
Elrontotte az egyik kedvenc magyarszámom...
Nem tudom, ez már felháborító! Kinek tetszik még mindig ez annyira, hogy szavaz rá? És benn van a döntőben úgy, hogy egyszer nem párbajozott. Ma nagyon reménykedtem benne, hogy végre ő lesz az egyik párbajozó, mert most önmagához képest is sz.r volt, és a mentorok is jól megmondták neki. És szerintem bármelyikkel is került volna szembe, nem lett volna borítékbontás, a 3 mentor szemrebbenés nélkül Norbit mondta volna.
Persze tudom, nem attól függ a karrierjük, hogy ki nyeri meg, de akkor is, azért ez szégyen, hogy egy ember ott van null énektudással csak mert királyul tud pofákat vágni, meg agonizálni a szinpadon, a valóban tehetséges meg kiesik.
Szerintem sem volt jó Norbi,ha nem csinálna valami mást is mellé(tánc,tűzdobálás),akkor már a mentorok is kiejtették volna,ha tudnák,és nem a szavazatok döntenének
Most legalább Ildikó is kimondta,eddig a körmével is védte őt,akármilyen rossz volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!