Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most tényleg meg van rendezve...

Most tényleg meg van rendezve az egész Megasztár vagyis hogy ki nyeri meg? Lent

Figyelt kérdés

Elég furcsának tartottam, hogy Melinda eddig végig vezetett még az adás ideje alatt is, és a végére hirtelen megváltozott a sorrend? Ezt nehéz elhinni!

Meg a Reni az egyik kisfilmbe azt mondta, hogy ha továbbjut, akkor ő lesz az év női hangja, ha viszont kiesik, akkor az év legfiatalabb legjobb női hangja lesz! Szóval akkor az a verzió ki volt zárva, hogy ő és Melinda jusson tovább! Mit gondoltok erről, tényleg elszólta magát?

2010. dec. 11. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondta Reni mert ha ki is esik ő már akkor is az év legfiatalabb női hangja. Így értette. Mivel fiatalabb Melindánál.
2010. dec. 11. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:

DE azt is mondta, hogy ha továbbjut, akkor az év női hangja lesz! És mi lett volna, ha Melindával jutott volna tovább? Akkor még nem biztos, hogy az év női hangja lett volna!

Tehát biztos volt benne, hogy a Melinda nem jut tovább!

2010. dec. 11. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
itt bizony kemény csalás volt Melinda ellen szegült mindenki ..
2010. dec. 11. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Visszanéztem és tényleg azt mondta. Bár nem hiszem hogy ezért. Lehet hogy ő eleve úgy gondolta akár kiesik akár nem Attila mindenképpen továbbjut. De nem tudom. Viszont én nem bírtam elviselni Melindát...
2010. dec. 11. 18:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Én szerettem, de tényleg nagyon összeesküdtek ellene! Mester Tamás vagy 5-ször elmondta az adás alatt, hogy REnire és Attilára szavazzanak, a Melindát meg vágig égették! Hol a mozgása miatt, hol a ritmusérzéke miatt! Nagyon szemetek voltak vele, már alig lehetett elviselni!
2010. dec. 11. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
De hát szörnyű az a nő. Tény hogy csúnya meg hogy semmi ritmusérzéke táncolni se tud (Fridi hogy megmondta hogy el fog taknyolni ha tovább ugrál xD) de még a hangja se olyan jó. Egy csomó számot úgy énekel mintha csak beszélne. Mester Tamás meg gondolom azért mondta hogy Renire meg Attilára szavazzanak mert ő azt szerette volna. Ez szabad volt sőt Klaudia meg is kérdezte.
2010. dec. 11. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örültem, hogy kiesett. Azért az önsajnáltatásnak is van egy határa, ez a nő egyszerűen iszonyú.
2010. dec. 11. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!