BUNDA! Az egész Megasztár egy nagy BUNDA?!
természetesen BUNDA, úgy mint kb minden más itthon!
pl a megasztár:
először oláh ibolya esete: nem akarták, hogy egy balhés romacsaj legyen a győztes, így azt a másikat tették megasztárrá
aztán jött karamell, akivel megpróbálták az előző szériáról kialakított képet szebbé tenni
majd ruzsamagdi, na sztem ő jó is volt, neki szurkoltam
a negyedikben király viktor, aki hát, hogy is mondjam? tesó befutott énekesnő, apuka pénzt sz@rik...
és most tolvai renáta, aki még csak tovább sem jutott volna, ha a zsűri nem szavazza meg h ő legyen a 13. továbbjutó, majd minden párbajnál őt juttatták tovább
tré
23:51 szép kis összeesküvés-elmélet
kár h nincs alapja:S
07:09 vagyok
pont úgy nem tudhatom ahogy te se h BUNDA..
ha már az első az volt akkor mindenki azt gondolhatja h a többi is...
az elsőben szereplő oláh ibolyával egy településen lakunk és anno sokan mentek neki drukkolni, 2 gyerektől lehetett hallani, hogy a műsor alatt mikro nem ibolya énekelt elindultak megkeresni őt és hallották, amint az ott dolgozók megemlítették h ibolya nem nyerhet és a szavazást nem nehéz úgy alakítani ahogy ők akarják... mindezek ellenére oláh ibolya sztem egy szégyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!