A szuletett felesegek utolso reszeben ki az a ficko, aki feltunt a vegen?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 21:15
1/9 anonim válasza:
Jó kérdés... én se ismerem.
Lehet korábban szerepelt már a sorozatban... az elsö évadokat nem láttam azthiszem :/
2/9 anonim válasza:
Első évad, a meghalt nő férje volt (aki meséli a történetet). Nézd meg az első évadot, érdekes dolgok derülnek ki...
3/9 anonim válasza:
Elsö vagyok.
Lehet megkéne nekem is néznem sorban az évadokat :S
4/9 anonim válasza:
Második. Meg, mert valszín, lesz jelentősége.
5/9 anonim válasza:
igen,ez a féreg a 7.évad nagy kulcsfigurája...
6/9 anonim válasza:
Paul Young... nem véletlen tért vissza.
Én nézem folyamatosan a 7. évadot már (feliratosan), és egyre érdekesebb dolgok történnek! :)
Nagyon jó egyébként.
7/9 anonim válasza:
Amikor Paul Young szerepelt a sorozatban még nem néztem, vki elmondaná mit kell róla tudni? Annyit vágok h Mary Alice férje, és kinyírt egy kavarógépet. Bocs az offért.
8/9 anonim válasza:
Feliratosan vagy egyéb módon hol tudom megnézni egyébként a Született feleségeket (7. évad)?
9/9 anonim válasza:
itt nézheted
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!