Szerinted kövér a Nekedvaló műsor vezetője?
2010. dec. 10. 18:56
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem csak a ruha előnytelen
2/8 anonim válasza:
Hát ez a ruha miatt nem egyértelmü...
3/8 anonim válasza:
Nem kövér egyáltalán, a ruhája gáz...
4/8 A kérdező kommentje:
Most ezt a képet épp csak belinkeltem, de nekem nagyon sokszor úgy tűnik, hogy az arca (mármint az orcái) és a tokája elég nagy, és a karja is olyan löttyedt, meg a combja ott alul olyan formátlan.
2010. dec. 11. 01:58
6/8 anonim válasza:
Sztem a kövérség nem itt kezdődik.
7/8 anonim válasza:
Nem kover, de nem is kifejezetten vekony alkat. Marmint nem az a vekony, amit mostanaban annak mondanak az emberek.
Most megneztem 1-2 videot rola es latszik a ruhakban, hogy van husika a kajran, a laban.
De ez nem azt jelenti, hogy kover. Gyanitom, hogy az o sulya a magassagahoz kepest az orvosi, egeszsegugyi norma korul van. (Ez az ertek magasabb, mint amennyivel az ember vekonynak nez ki, inkabb normal testalkat, plusz noknel kellemes husika itt-ott. Mondom ezt ugy, hogy nem a sajat bizonyitvanyomat akarom vele fenyezni, mert az en sulyom sajnos 12 kiloval van az egeszsegugyileg ajanlott alatt, tehat ez nem mentegetozes.)
8/8 anonim válasza:
Kövérnek nem kövér, de van rajta anyag. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!