Szerintetek az X-faktor is meg fog élni 5 évadot?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 18:30
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem. 2. biztos lesz, de több nem, legalábbis remélem. Megasztárból sem kellett volna már ennyi, lerágott csont már ez az új énekes kerestetik dolog. Ennyi meg sem él itt nálunk. Az eddigi döntősökről is alig hallani valami értékelhetőt. Eleinte kiadtak 1-2 lemezt, néha felbukkannak 1-1 műsorban, esetleg koncerteznek vagy színházba szerepelnek, de nem úgy látom, hogy olyan igazi énekesi karriert befutottak volna.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csinálnak abból is 5 évadot, el tudom képzelni. De már nem lesz akkora sikere, mint ennek. Az ilyen műsorokkal az a baj, hogy ugyanolyan nem maradhat, mint az előző évad volt, mert unalmas. Mindig nagyobb felhajtás kell neki, nagyobb technika, díszletek stb. És egyszer csak eljutnak odáig, ahol a mostani megasztár tart. Hogy már csak a külsőségekkel foglalkoznak, a versenyzők meg elvesznek a sok csicsa közt. De ne legyen igazam.
3/3 anonim válasza:
Magyarország pici,kevés a jó hangú,sztáralkatú ember,szerintem is csak 2. lesz,több nem
a Megasztár is csak a 3.szériáig volt sikeres,a 4.-et már nem nézték annyian,ez az 5.meg.....,egy jó hangú sincs benne(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!