Kifog szombaton párbajozni? Kiesik ki?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 09:04
1/12 anonim válasza:
Nikolas és Norbi és remélem Nikolas megy haza
2/12 anonim válasza:
Király L Norbi és Nicolas fog párbajozni és Norbi esik ki!
3/12 anonim válasza:
Norbi és Nikolas szerintem is,
és remélem Norbi megy haza:)
4/12 anonim válasza:
Norbit nagyon sokan szeretik. Példa erre a férjem. Magról tesz az ilyen műsorokra, mégis minden alkalommal bepörög amikor a Norbi "énekel". És még sms-t is mindig küld neki...ami már tényleg sok nála....
Norbi nem fog párbajozni...
Nikolasz és Veca fog most....és Nikolasztól fogunk búcsúzni.
Szerintem a három döntős közül pedig nem tudom ki fog nyermnni.
Én nem szeretem a Csabát, Norbinak sem kellene megnyernie, szerintem Veca a befutó!
6/12 anonim válasza:
09:16-os vagyok!
A férjem sem nézi ezeket a műsorokat, de szerinte Norbi fogja megnyerni, mert ez kell a népnek! De remélem nem ő!
7/12 anonim válasza:
Szerintem is Norbi és Nicolas fog párbajozik és nagyon remélem hogy Norbi esik ki.
8/12 anonim válasza:
Norbi és Nikolas fog párbajozni, és ha felvállalja a zsűri a döntést, akkor Norbi megy haza, ha viszont a nézők döntenek, akkor Nikolas. Bár az is egy érdekes helyzet lenne, ha Keresztes Ildikónak a két fiú közül kéne választani, akkor lehet, hogy döntésképes lenne a zsűri, mert nem ketten, hanem négyen szavaznának.
9/12 anonim válasza:
Nekem Nicolas az egyik kedvencem, de az emberek többségének nem szimpatikus. Érdekes, hogy mindenki őket küldené párbajra. Arra kíváncsi vagyok, hogy Keresztes Ildi kit fog választani a 2 mentoráltja közül!
10/12 anonim válasza:
Melyik műsor? Az X ahol már előre le van zsírozva az eredmény, vagy a Megasztár, ahol még lehetnek váratlan fordulatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!