Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed Szíj Melinda...

Mi a véleményed Szíj Melinda bocsánatkéréséről, amiért tovább jutott? (Megasztár 5)

Figyelt kérdés
Az nagyon szép dolog, ha valaki bocsánatot kér, de pont azért bocsánatot kérni, mert tovább jut valaki, azért miért kell, nem értem.
2010. dec. 7. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem Szij Melindát,nálam más a befuto,viszont elismerem h aki idáig eljutott annak jo a hangja.A bocsánatkérés szerintem szánalmas nagyon.Szerintem Melinda nem ide valo,nem is a tehetsége miatt hanem mert nem tudja kezelni a helyzetet.Egyszer nem láttam mosolyogni,pedig a zsüri sokszor a kedvében jár,és mig másnak megmondják a frankot öt inkább kimélik,ami szép és jó,de a vilgában sajnos sok rossz is éri majd és ha mindenhez igy áll az már régen rossz.
2010. dec. 7. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
én szimpatizálok vele, én is győri vagyok, a hangja isteni, de ez nekem is sok volt, ez lesz az oka hogy most nem lesz első, és így akárkivel áll a zsűri elé ő megy haza... de a lemezét megveszem, ha lesz mert hallgatni isteni, aki így tud Celine Diont Barbra Streisandot Bonnie Tylert énekelni...
2010. dec. 7. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod én igazából nem tudom megérteni h h jutott el idáig, Melinda még a zeneritmusát, a dallamot sem tudja tartani pedig ez igen nagy követelmény egy énekesi karrierben. Sokan csak azért szavaznak rá mert sajnálják, de arra nem gondol senki h ezért hány tehetséges srác, meg csaj kiesik.

És ha igaz lenne az h szándékosan sajnáltatja magát, akkor én csak annyit mondanék erről h a Vastag Tamásnak most derült ki h van vmi komoly baja, és csak azért nem műtötték meg mert közbejött az X-faktor. Ezt ő egyszer se hangoztatta ezidáig, nem próbálta így növelni az esélyeit, és ehhez képest nagyon jó teljesítményt nyújtott. Úgy hogy ő legalább nem használta ki ezt, viszont a Melinda még a frizbiben is volt a férjével, meg mit tudom én h még hol, úgy hogy sztem nem kéne bele kevernie a magánéletét a show-ba.

ő volt az aki jelentkezett tudta jól h nem lesz egyszerű úgy hogy már hiába sirdogál miatta bár én nem értem tulajdonképpen h miért nem örül a tovább jutásának, h ez mért nem teszi magabiztosabbá v vmi

2010. dec. 10. 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

Szíj Melinda ezt nyilatkozta a tegnapi Megasztár 5-ben:

"Szerintem én nem lennék Szíj Melinda, ha nem kértem volna bocsánatot tőlük. Ez a bocsánat, hogy élek kategória, hogy elnézést én ... elnézést, hogy egyáltalán jelentkeztem erre a versenyre, vagy nem tudom, valami ilyesmi érzeteim voltak. Hogy a szakma elutasít, a nézők pedig a szeretetükkel támogatnak."

A tegnapi adásban kiesett és megköszönte, hogy levették ezt a nagy terhet a válláról.

Mindesetre én úgy gondolom, hogy végülis Melinda érzi, hogy neki miért volt teher, hogy a Megasztárban tovább jutott, stb. de tehetséges. Őszíntén kívánom Melindának, hogy legyen jó élete és több önbizalma! :-)

2010. dec. 11. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Képmutatás.

Nagyon szomorú, hogy az emberek az ilyen hozzáállású, érzelmi beállítottságú emberekkel szimpatizálnak. Legyen világfájdalma, ne legyenek nagyra törő ambíciói, legyen benne önmarcangolás és szégyenérzet, máris szimpatikus. Pedig nem ezek az emberek viszik előre a világot. Ha csak hallgatni lehetett volna őket, és semmit sem tudhattunk volna a magánéletükről, jóval korábban kiesett volna.

De tehetséges, voltak nagyszerű produkciói, de nem ennyire.

2010. dec. 15. 19:14
 6/6 reni_23 válasza:
Szerintem nagyon szánalmas ez a nő,már csak megjelenésében is.....de ez a magát sajnáltató kis bemutató, nálam kiverte a biztosítékot.."bocs hogy élek kategoria"...SZÁNALMAS...
2010. dec. 16. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!