Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A tv2 lett a héten a legnézett...

A tv2 lett a héten a legnézettebb csatorna, mit szóltok?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik visszaveszi az RTL-től a piacvezető szerepet, ha így folytatják. Főleg, ha vége lesz az X-nek, mert akkor már szinte nem lesz nézhető műsor az RTL-en. Aztán ugye visszajön, az Ezek megőrültek! műsor is.

Megnézném most Kolosi hülye fejét a grafikonok láttán :D

2010. dec. 7. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszek nagyon ezekben a felmérésekben. :) Biztos van alapja, de szerintem nem fedik a teljes valóságot. Én pont hogy a tv2-t nem nézem évek óta már. Max a Doktor House-t, ha új szériát adnak, de mást nem. Rtl klubot se sűrűn, de ott azért vmivel többet. Anyukám még nézne tv2-n 1-2 sorozatot hétvégén, de nemt tud, mert egyszer nem úgy kezdik, ahogy az újság leírta. Sokszor már 20 perccel előbb odakapcsol, de már rég megy, vagy nem is azt adják. És ez rendszeres. Az ezek megőrültekről sincs pozitív véleményem. Nálam a tv2 egy kalap sz.r, lehet, hogy a héten nézettebb volt, de hogy ez mennyire lesz tartós, az azért kérdéses.
2010. dec. 7. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
utálom mind2. (RTL,TV2) egyik héten 3 percel előbb kezdték a barátok közt, másnap meg már 10 perccel később. utálom az ilyet. Jobban szeretem a többi csatit. (Lifenetwork,Ozonnetwork,Movies24,ID Investigation stb)
2010. dec. 7. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez csak egy hét.Ugyanúgy vége lesz a megasztárnak is mint az X-faktornak.Vége lesz a Született feleségeknek is.Sajnos nem adnak normális műsort.Nem nagyon szoktam nézni ezeket a csatornákat.
2010. dec. 7. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem értem miért veszik annyira komolyan a nézettségi mérést 1000 emberen mérik és beszorozzák 10 ezerrel-el

kíváncsi lennék hány olyan ember tv-jében van ez a készülék beépítve aki nem is néz tv-t

akárkitől megkérdeztem hogy a 40 milliós játszmát vagy a való világot nézi-e mindenki a való világot mondta

2010. dec. 7. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

honnan veszed, hogy ezen a héten a tv2 a legnézettebb?

amúgy meg nyáron is a legnézettebb volt, a jóban rosszban évadzáró részére sokkal többen voltak kiváncsiak, mint a barátok köztre, aztán mégis szeptemberben mekkorát bukott a tv2 a megasztárral. sajnos :(

én örülnék a legjobban, ha pofára esne az RTL és a TV2 lenne a nyerő :D

2010. dec. 8. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!