Most a való világba ezek a izék. Szépek?
Én az Alekosztól hányni tudnék a párom meg mondja hogy milyen jó fej, ő a kedvence stb. Hát én legszívesebben nyakon szúrnám ezt a kis b.zit, olyan ocsmány, undorító kis féreg na meg azt a "tartása" neki, mint egy kérdőjel olyan. Fojjjjjjj :S Ha az utolsó pasi lenne a földön akkor is inkább leszbi lennék :S:P
A csajok meg... fphűűűű nem egyszerűek azok se, még az a szőke hullámos hajú, (nem tudom hogy hívják) elmegy. Amúgy nem nézem ezeket a barmokat csak ha nagyon muszáj mert a párom folyamatosan ezt lesi a TV-n. Sőtttt még a neten is nézi őket, a múltkor hajnal 1-ig leste ezt a fost.
De most komolyan mi jó van ebben?? :S
Én az első két részt sem néztem, szerintem szánalmas.
A két szőke csajt nem bírom... Nyávogós libák. A fekete csaj, az nem csúnya, de ő se szimpi.
A szépfiúk...hát, olyan b.zis mind, főleg a Gombi. :D Remélem ő kerül be, hátha megölik egymást.
Ez a csávó aki bekerült, az a Gombi, hát ez tényleg hányinger, valami iszonyat ahogy viselkedett, ütném, amig mozog... vááááá :)
Az a Jerzy sokkal szimpibb volt, hiába olyan szépfiú ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!