Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kit utáltok a Való Világból?...

Kit utáltok a Való Világból? És miért?

Figyelt kérdés

Én Olivért. Egy szánalmas, sunyi, mocsok alak. Mivel Laciba nem tudott 'belekezdeni', ezért egy gyengébbet, Évát kezdte el cseszegetni. Laci túl nagy falat egyenlőre neki, mert a többiek szeretik.

(igaz, Éva sem a kedvencem, de Olivért gyűlölöm)

2010. dec. 6. 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
senkit nem utálok, mivel nem nézem a valóvilágot, így nem tudok véleményt mondani az emberekről. de szánalmasnak tartom azokat, akik képesek jelentkezni egy ilyen műsorba.
2010. dec. 6. 14:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Én Gigit nem csípem, meg Évát.

Az egyik egy képmutató, hátad mögött keverő, a másik meg egy idegroncs.

2010. dec. 6. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Béci, anikó, éva
2010. dec. 6. 14:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem nézem azt a szenny műsort.. Szánalmas egy semmit nem érő SEMMI.. Még csak nem is celeb műsor,mert azokat szeretem
2010. dec. 6. 15:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Évát nem annyira csípem.Alekoszt sem bírtam, de olyan szövegeket tol, hogy besz@rok.:) Olivér is jófej.Anikóba kellemeset csalódtam eddig, életben nem ilyennek ismertem.

Többiek semlegesek.

2010. dec. 6. 15:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Én sme utálok senkit, de Éva nagggyon nem szimpatikus... ÉS Szandika se volt az, de nagyon jó irányba változott nekem (is) múlt szerda óta, kedvelem.
2010. dec. 6. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Én mindenkit utálok, de főleg Stohl-t. Még van pofája idejönni..
2010. dec. 6. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:
utálom:Alekosz,Béci,Laci és Olivér eleinte még szimpatikus volt,de már a 3.nap után elkezdte,h. ő kire rakja a jelet,h. ki menjen párbajra.Mikor még az összes ember benn sincs.
2010. dec. 6. 18:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Gigit nagyon utálom,de Bécit se csípem
2010. dec. 6. 20:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Évát aki egy skrizofén idegroncs, zsofit mert egy álomvilágban élö hisztis pica, Szandikát mert az egy cigány, de h nem is az akkor egy feher cigány, a Sanyi a futtatoja az a retek fereg cigány, és Akileuszt aki egy homi langyi gyerek szamomra ,, nekem ez jön le amikor nezem ezt a müsort
2010. dec. 6. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!