Hogy lehetett ennyire bunkó Liptai Klaudia szombaton?
Figyelt kérdés
Világoskék kardigánt lobogtatott Szij Melinda orra előtt, aztán a Balázzsal húzkodták, jókat röhögve! Éppen ez a szemét vörös senki celeb sértegeti a versenyzőt?!2010. dec. 5. 20:54
2/9 anonim válasza:
és ezzel mér sértette meg hogy lobogtatott valamit előtte? ja meg mien balázs? :D
3/9 anonim válasza:
Liptai, Szíj, Balázs, szombat.
Kevered ám az x-faktort a megával.:)))
(vagy csak lemaradtam valamiről, de durván)
4/9 anonim válasza:
Na szóval Szíj Melinda megasztáros.. A Sebestény Balázs X-faktor műsor vezető..
Liptai Klaudia meg Megasztár műsorvezető.
Nem lehet hogy álmodtad?????????????????
5/9 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva:szerintem is felháborító, amit az a nő művel.Én régen szerettem,de amióta a Megasztárt vezeti, nagyon megutáltam a viselkedése miatt.Egy közönséges, buta, mások életében vájkáló dög.Pedig inkább a saját portáján kéne sepregetnie...
6/9 anonim válasza:
"A kérdésre válaszolva:szerintem is felháborító, amit az a nő művel.Én régen szerettem,de amióta a Megasztárt vezeti, nagyon megutáltam a viselkedése miatt.Egy közönséges, buta, mások életében vájkáló dög.Pedig inkább a saját portáján kéne sepregetnie."
Ez így van ahogyan te mondod.. De elmondod hogy milyen balázsról és liptairól beszél? Mert még mi nem jöttünk ráá. :O
7/9 anonim válasza:
előszöris a táncosokon voltak ilyesmi felsők, akik ledobálták magukról és a színpad szélére dobták, azon húzódzkodtak a Till Attilával (Balázs RTL-es). és valami ilyesmit mondott a szíj Melindának, hogy megmentett neki egy kardigánt, vagy hasonlót, már nem emlékszem, javítsatok ki, ha tévedek. annyira nem volt extra-bunkó, bár se a Litpait nem csípem, se a Szíj Melindát.
8/9 anonim válasza:
Hát szerintem meg extrabunkó volt.Azt volt a lényeg, h megkérdezte Melindát, hogy nem az övé-e az a kék kardigán, mert ő is állandóan olyanban van.Ebben igaza volt mondjuk, mert tényleg igénytelen Melinda, de nem kellett volna ezt mindenki előtt mondani.
9/9 anonim válasza:
Am szerintem a kérdező csak összekeverte a megasztárt az x faktorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!