RTL vagy TV2? Miért?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 17:12
1/9 anonim válasza:
RTL. Bár most Stohl miatt nagyon kiábrándultam, viszont a TV2 színvonala, na mindegy.
4/9 anonim válasza:
alap, TV2, az RTL egy sz@r... bár nagyon keveset nézek tv-t, de RTL-t ha fizetnének se néznék. TV2-n jobb műsorok vannak, az RTL uncsi.
5/9 anonim válasza:
TV2
...mert ott többségben vannak a szórakoztató műsorok és sorozatok. Míg az RTL, szenny szenny szenny
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem egy véleményen vagyunk.Én a tv2-ben "semmit" nem szeretek.Nem is nagyon nézem,esetleg az árva angyalt,ritkán.
Az RTL sokkal színvonalasabb,érdekesebb.
2010. dec. 4. 19:15
7/9 anonim válasza:
Egyet értek a kérdés feltevőjével. Bár én is keveset nézek tv-t de szívesebben kapcsolok az RTL Klubra mint a TV2-re. Mondjuk a Való Világot elég primitív műsornak tartom.
8/9 anonim válasza:
RTL !!! Változatosabb műsorai vannak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!