Mi a véleményetek a Való Világ Szandikájáról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 14:57
11/20 anonim válasza:
Sztem is jófej tetszenek a beszólásai... A külsője az más tészta... Nagyon idegesítő de akkor is bírom :D
13/20 anonim válasza:
áá tegnap hogy kiköpte a vizet xD
14/20 anonim válasza:
jah, azon én is besz.rtam úgy röhögött h nem bírta lenyelni :D
15/20 anonim válasza:
Én tök csodálkoztam rajta, hogy milyen jó arc. Azt hittem ilyen igazi, buta, kényes p1csa, közben meg tök laza, egyszerű csajszi...
16/20 anonim válasza:
Én is kellemesen csalódtam benne! Lökött,de jó fej! :) Vannak nála idiótábbak is!
17/20 anonim válasza:
benne nagyon nagyot csalodtam ... es kellemesen ... amikor meglattam a bemutatkozo filmjet ... csak annyit tudtam mondani,hogy uuuuur isten es nevettem a baratnommel.a kinezete ellere (amit szerintem nagyon elkurt es sajnos,hogy egy kiegett 40-es nonek nez ki kivulrol) ... nagyon jo fej csaj ... erdekes dolgokat mond az o "egyszeru" plasztik cica modjan ... tud valamit ... higgyetek el nekem :)
18/20 anonim válasza:
Evi is megnyerte a Big Brothert pedig egy olcso ribanc,koszos volt...,a magyarok ezt szeretik...
19/20 anonim válasza:
Nyilván te is ezt szereted, ha ennyire képben vagy az egésszel kapcsolatban.
20/20 anonim válasza:
a szája ha nem lenne akkora akkor még jól is nézne ki amúgy sztem jófej jobb mint olivér aki mindenkinek nyalizik nem birom azt a csávó mit érdekli őt minden 1-es villalakó "magánélete"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!