A Való Világba ez a lufinő ez mi?
Sajnálatos módon e kérdésre választ én sem adhatok, csak egyetérteni tudok... számomra ez az egész VVzés egy szánalom. Nem értem, miért jó azt nézni!
A kérdésed viszont nagyon ott van, az ilyen emberek tehetnek róla, hogy a világ még létezik... :Đ
Előző vagyok.
Egy agyonplasztikázott nő is értékes ember,és azt,hogy miért műttetik meg magukat drasztikusan,arra a válasz mindenkinél egyedi.Azzal,hogy átszabadjuk a tetünket,máshogy kezdünk el öltözködni,leborotváljuk a hajunkat, vagy zöld parókát veszünk fel,nem leszünk hülyébbek az átlagnál.Az eszünk megmarad,tehát egy cicababa is lehet okos,vagy ha tán nem is az,de legalább egy kedves,szeretetre méltó ember. Bár elgondolkozunk azon,köztük én is,hogy vajon miért művelik ezt a testükkel,és erre a választ nem találjuk meg,de sosem szabad negatív véleményt alkotni róluk amíg meg nem ismerjük őket.Ez sajnos sokak számára nehéz folyamat,pedig érdekes,én mégis megtudom tenni,tehát nem lehetetlen.Fogadjunk el mindnekit annak,amilyen,mert nem a plasztik cicák miatt lesz szörnyű ez a világ,hanem azoktól,akik nem képesek elfogadni a különcséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!