Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Essen ki szij melinda?

Essen ki szij melinda?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

igen

nagyon gyenge, semmi hangja nincs, csak a sok öregasszony rá szavaz.

2010. dec. 2. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Miért írtad kis betűvel a nevét? Rossz vagy magyarból, vagy ennyire nem tartod EMBER-nek Melindát. Akár szimpatizálok vele, akár nem, a nevét NAGY betűvel írom le.
2010. dec. 2. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Nyugi kérdező! Ki fog esni, mert mindenki tudja, hogy idegileg nem bírná elviselni azt a hatalmas terhet, ami a megasztársággal járna. Énekelni akart, mert szeret, énekelt, felfedezték, és ha szükség lesz rá, majd megkeresik. Egyébként a maga egyszerűségével nekem nagyon szimpatikus, és örülök, hogy eddig benntartották a nézők, de nem Ő lesz a megasztár.
2010. dec. 2. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

jó lenne, ha kiesne, már ennyi elég volt belőle...de nem fog

mindig vezeti a szavazást, ő fog nyerni:S

2010. dec. 2. 18:22
 5/12 anonim válasza:
69%

én rem. h kiesik.

már nem azért,de ha ennyire nem bírja a versennyel járó stresszt meg ilyeneket,akkor minek jelenkezett????

2010. dec. 2. 18:42
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

igen:)

csak azt nem értem,hogyha ennyien nem szeretjük(itt is millióegy kérdés van róla),akkor ki a fészkes fene szavaz rá egyáltalán,hogy mindig első???

kinek tetszik ő???

2010. dec. 2. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom, hogy miért akar valaki megasztár lenni, mikor abszolút nem akar sztár lenni, csak énekelni akar. Bocsánatot kérek előre, de: buta egy nő lehet. Azért csak nem remeteként éli az életét, biztos tudta, hogy a sztárok, hogyan élik az életüket. Még ha nem is látsz be a kulisszák mögé meg a magánéletükbe, akkor is lehet látni, hogy mekkora felhajtás van egy ismert ember körül.

Ki kéne szavazni ezt a nőt. Én nem nézem a megasztárt, de mindenhol belebotlok cikkekbe róla és idegesít a nő.

2010. dec. 2. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Igeeeeen......
2010. dec. 3. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves 16:19, 86%!

Nem tudom, hogy visszanézel-e az oldalra, de nagyon kíváncsi lennék válaszodra. Távol áll tőlem, hogy kérdésemmel vitát kezdeményezzék, vagy hogy bíráljam bárki egyéni véleményét. De mire gondoltál pontosan, hogy az egyszerűségével fogott meg?

A kezdetekkor én is ugyan ezt vallottam. Lám itt van középkorú hölgy, egy civil foglalkozású családos anyuka, akinek ugyan nem kiemelkedő, de szép hangja van. Azt tudtam, hogy bizonyos műfajban tudja csak megvetni a lábát, de ilyenre is szükség van, kiszolgál bizonyos rétegeket, akik ezt a stílust szeretik és csak ott tud majd igazán sikereket elérni. Egyszerű asszonnyal, egyszerű történet. De a további adások nyomon követésével rádöbbentem, hogy mennyire távol áll mindez egy egyszerű, átlagos nőtől. Több újságcikket (nem bulváros, (ál)hírt hajszoló napilapról van szó), több pszichológus szakvéleményét elolvastam és azok rávilágítottak arra, hogy naivságomnak köszönhetően, de tévúton vagyok Melinda egyszerűségének megítélésében. Tudatosan, manipulálva ébresztette bennem ezt a hitet. Már régóta máshogy gondolkodom róla, és objektíven ítélkezem, de ez a magatartás forma minden értékes embernél taszító tud lenni!

Nem az ének tudását firtatom, arra ott vannak olyanok, akik sokkal jobban értenek hozzá, mint én. Én csak arra keresem a választ: Tessék mondani, ezt miért teszi Melinda?

2010. dec. 4. 15:52
 10/12 anonim ***** válasza:

15.51:

"Tudatosan, manipulálva ébresztette bennem ezt a hitet."

Ezt kifejtenéd bővebben?

Engem is baromira zavar a nőben valami, csak nem tudom, hogy mi.

2010. dec. 4. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!