Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen lehet a 40 milliós...

Milyen lehet a 40 milliós játszma nézettsége?

Figyelt kérdés
Olvasott valaki adatokat róla?
2010. dec. 1. 20:35
1 2
 1/14 anonim válasza:
72%
én néztem az biztos
2010. dec. 1. 20:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A startlapon volt egy cikk ma hogy nem valami fényes:( Én nem láttam. Milyen a műsor?
2010. dec. 1. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Hogy idézzek: "Hat országban már megdöntött minden nézettségi rekordot." "Műsorsávjában, a 18-49-es célcsoportban 36,2 százalékos közönségaránnyal tarolt A 40 milliós játszma első adása a TV2 képernyőjén. " és "A 40 milliós játszma online változata is hatalmas sikert aratott, több mint 11 ezren próbáltak szerencsét."
2010. dec. 1. 20:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Első adás: 1.7 milla

Második már csak 1M és a VV nézettsége nőtt.

Elég szégyen lenne az országnak, ha a VV verné a 40millásat.

2010. dec. 1. 20:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen, épp a VV miatt jutott eszembe. Szerintem is jó ez a vetélkedő, csak attól tartok, hogy akármilyen szenny is a valóságshow, mégis azt nézik többen. Nem tudom, talán kitérhetnének a műsorsávjából, csak hát nem nagyon van hová...

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2010. dec. 2. 06:58
 6/14 anonim ***** válasza:
szerdán megint verte a vv-t :D
2010. dec. 2. 12:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Helyes! :)
2010. dec. 2. 16:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tudok nézettségi adatot, nálunk is csak azért van a TV2-n a tévé, mert nem kell a VV. Viszont nem tartom annyira jó vetélkedőnek, mint ahogy beharangozták. Többet vártam a műsortól, szerintem elég gyengécske. De legyünk őszinték: milyen vetélkedő aratott osztatlan sikert ezen a csatornán? A zöme megbukott, még a Jakupcsek Gabié bírta sokáig. Viszont akkor sem fogom a VV-t nézni!!! És nem kapcsolom ki a készüléket, pont a nézettségi mutatók miatt!!!
2010. dec. 2. 16:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, honnan tudod?
2010. dec. 2. 16:35
 10/14 anonim ***** válasza:

"És nem kapcsolom ki a készüléket, pont a nézettségi mutatók miatt!!!"

Az, hogy a mennyi a nézettsége, az teljesen független attól, hogy Te nézed-e a műsort. Van kiválasztva ~1000 ember, akinek spéci TV-je van, és csak 1000 emberen mérik a nézettséget, és ezt felszorozzák 10.000-el. Teljesen mindegy, hogy melyiket nézed, úgyis az 1000 ember dönt. Feltéve, ha nem Te vagy az egyik mérő:D

Szóval ennyit a nézettség mérésről :-/

2010. dec. 2. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!