Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Na ehhez mit szóltok: Vastag...

Na ehhez mit szóltok: Vastag Csaba Nyári Edittel kavar? Kérdem én, hogy akkor most van menyasszony vagy nincs? Elég zavaros már nekem ez az egész. Nyári Editet összehozták Király L. Norbival is nemrég.

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 30. 14:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

leszedték mindketten, hogy Csabára többen szavazzanak.

Na ez az ami gusztustalan, így szavazatokat nyerni....

2010. dec. 19. 13:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Bors Kata??? O.O

[link]

2010. dec. 19. 15:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Neeem, ezek között egyiken sincs.

Iwiwen keress rá: Bors Kata - Frigyes, Pipi de Csabával közös képe nincs.

2010. dec. 19. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Amúgy igaza van annak aki azt irta h van neki.Most is irták egy cikbe meg már pár honapja is mondták amikor nálunk koncertezett h van neki 6 éve.(Elég jo imeröse mondta).Csak azért titkolta el és inkább átslisszant mindig ha kérdezték,mert tudta h hátrány lehet a csaj.Mondjuk szerintem szemét dolog megtéveszteni a rajongoit és a csaj helyébe biztos hogy kiakadtam volna ha letagad.
2010. dec. 22. 17:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Sztem a csaj nagyon is benne volt ebben. Gondolom a pénzért és a nyerésért belement simán. Ennyit Csabáról és arról, hogy mennyire őszinte ember. Nem csoda, hogy Malek is mindig azt mondta neki, hogy őszintébben énekeljen. Látszik, hogy soha sem volt az. Szerintem pl az sem volt őszinte dolog, hogy annyira oda volt a tesójáért, mikor beismerte hogy 6 évig szinte alig beszéltek egymással.
2010. dec. 22. 17:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem sokáig lesz a barátnője...

Már az lenne a meglepő! :D Ebben a sóbizniszben.

2010. dec. 22. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Annak aki nem hitte el, hogy van neki barátnője, és naivan küldte rá az sms-t, mert milyen jó pasi:

[link]

2010. dec. 22. 19:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Na és vajon eddig miért nem beszélt erről? Nem nehéz kitalálni!
2010. dec. 22. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Szemét dolog volt tőle h eltitkolta az egyszer biztos.

Amúgy az öcsit is jol felhasználta a saját javára.

Még annyi h kiba nagylelkü h odaadta a kocsit,de szerintem ez mögött sem az áll h hu de nem kelett volna neki a kocsi hanem egyszerüen nem tetszett neki ez az egyszerü auto,mert neki "jobb van" csajozosabb:)és hülye lenne lecserélni erre.

Aztán ugy adja elö h odaadja a tesonak puszta nagylelküségböl.Én sem tartanék igényt a nyert seatra ha a seggem alatt van már egy BMW.Föleg ha ö még taktikázik ezt is ugy használja fel h dejo teso ő.

2010. dec. 22. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!