Néztétek a 40 milliós játszmát? Hogy tetszett?
Figyelt kérdés
Engem marhára idegesített a sok pofázás. Egész játék alatt csak 7 kérdést tudtak feltenni. Szánalmas ez az erőltetett időhúzás.2010. nov. 29. 22:29
1/5 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom. Sokkal jobb lenne, ha pörgősebb lenne, mint a legyen ön is milliomos volt. Így nem lesz hosszú életű ez a műsor sem. Játszottam közben a neten is, egy örökkévalóságnak tűnt, mire kijött a megoldás...
2/5 anonim válasza:
A 40 milliós élőbe ment azért volt ilyen lassú. Legyen ön is milliomos meg ugye már felvételről ment, ki voltak vágva az uncsi részek. Ha meg ugye élőbe pörögne a műsor, akkor több lehetne a nyertes, és gyorsabban fogyna a lóvé.
3/5 anonim válasza:
Hát én bevallom a ValóVilágot néztem, de azért sűrűn átkapcsoltam h mégis milyen... Sajnos nagyon unalmas volt számomra... Az ötlet szerintem nagyon is jó, csak rohadt unalmas és emiatt elmegy a kedvem nézni...
4/5 A kérdező kommentje:
Eddig egyeznek a vélemények. Még valami. Miért 2000-esekből csinálják a kötegeket. Persze szép nagy kupac de azt a 40 nagy csomagot nagyon nehéz kezelni. Csinálhatták volna 5000-esből, még az is mutat, de jóval egyszerűbb pakolni.
2010. nov. 30. 22:13
5/5 anonim válasza:
sztem azért mert hogy jobban mutasson csalogatóbb legyen...
Az a jó benne hogy élő.De az rossz hogy vannak benne uncsi részek.de ha megnézed mondjuk a megasztárt vagy az x-faktort vagy valami más műsort ami élő abba is sokat beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!