Hogy tetszett a veca előadása? Most hallgatom a wolf Katiét! Elég gyenge!
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 20:26
1/10 anonim válasza:
Nekem tetszett Veca! Csabi után a legjobb volt ma!
2/10 anonim válasza:
Vecáé tetszett nekem. A Katié nagyon nem. Látszott rajta, hogy teljesen máshol jár az esze.
3/10 anonim válasza:
Vecae tetszett, Katie ma egyaltalan nem.
4/10 anonim válasza:
Akkor jól hallottam, hogy ma Kati vonyított, mint akinek a lábára léptek? Hát nem a szivem tört össze, ahogy énekelt, hanem a fülem:( nem láttam a párbajt, itt olvastam, hogy ki is esett. A nézők most jól füleltek.
5/10 anonim válasza:
Korabbi valaszolo vagyok.
A versenydal nekem tenyleg nem tetszett Katitol, viszont a parbajdal jo volt.
Osszessegeben sajnalom, hogy o esett ki. Nem azert, mert Nicolast nem sajnalnam, hanem azert, mert lett volna mas otletem is parbajozokra...
6/10 anonim válasza:
Sztem Veca hangja a legtisztább/legszebb az összes versenyzőé közül!!
Iszonyatosan tehetséges.
7/10 anonim válasza:
Király L. Norbi azonkívül, hogy egyéniség, semmi hangja. Wolf Katinak és Nicolasnak nyomába se ér.
8/10 anonim válasza:
Veca fantasztikus volt, mint mindig.
9/10 anonim válasza:
Szerintem Kati is nagyon jó volt. Mindenki odatette magát. :)
10/10 anonim válasza:
Személynevek elé ne tegyél a betűt -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!