Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valaki aki itt jár ezen az...

Valaki aki itt jár ezen az oldalon, szerepelt a Monika vagy a Balázs showban? Szeretném tudni, milyen lehet?

Figyelt kérdés

Milyen ott lenni?Milyen a Balázs élőben?

A Mónika milyen?

Én a Balázst imádom!Szóval nekem ő a legjobb!!!!

2009. jan. 15. 15:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Hát, ha én szerepeltem volna, még itt se vallanám be:D

vérciki.

2009. jan. 15. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Én még nem szerepeltem, de nagyon szeretnék! Az lenne életem fénypontja! XDDD Végre beüvöltözhetném magam showbizniszbe!
2009. jan. 15. 16:16
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Én nem szereeltem, de szerepelhettem volna. Villamoson akkori barátommal éppen beszélgettünk egy témáról majd amikor leszálltunk odajött hozzák egy cnő meg egy pasi. Mondták h "véletlenül" halottak minket és hogy pont ebben a témában keresnek jelenkezőket a kibeszélőshowjukba. Valahogy egyikünknek sem volt kedve beégetni sajátmágát ország világ elött, igy leléptünk. Már a barátaimat is megtalálták azzel a dologgal, csak nekik már konkrétan emgmonták h most akor téged csal a pasid de h esküvő elött álltok, hát ők sem válalták be.
2009. jan. 15. 19:35
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Az egyik ismerősöm már szerepelt. El kellett játszania a terhes fiatal leánykát, aki egy kb. 30 évessel jár, szépen megfizették, ennyi. Persze azután a tanárok mind meglepődve néztek rá... azóta se tudom mi van vele :D
2009. jan. 15. 21:13
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
nekem ismerősöm fizetett tapsolóként szerepelt...szóval nem vendégként...A Balázs iránti rajongásod meg majd elmúlik.ő is olyan ember mint mi,egyébként a képernyőről nekem eddig úgy tűnt,h.ő főleg a műsoraiban olyan laza,amúgy egy normál ember,akinek ugyanúgy vannak gondjai,csak ezeket a forgatások alatt félreteszi..de ettől ő persze még szeretheted,csak ne vidd túlzásba.
2009. jan. 15. 21:45
 6/12 A kérdező kommentje:

:-)

Dehogy viszem túlzásba!

Hisz már családom van,gyerekem,25 éves vagyok,de kedvelem őt,hisz annyira aranyos...

2009. jan. 16. 11:51
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
jah bocs azt hittem egy tizenéves rajongó vagy:-)amúgy tényleg nagyon sokoldalú ember..van benne kreativitás bőven..
2009. jan. 17. 07:37
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

nekem egy barátnöm volt már. a pasija szépen bevallota, h megcsalta, szegény csaj teljesen ki volt aztán a felvételek után megmondták neki, h kitalálták az egészet.

Megh a szünetben azt mondták h ha megüti a pasit akkor kap még 10k-t. hazugság az egész...

2009. jan. 17. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom volt és mindent csak el kell játszani x összegért.
2009. nov. 5. 17:54
 10/12 A kérdező kommentje:

Gondoltam,hogy színjáték az egész!

De azokat a szerencsétlen színesbőrüeket hogyan lehet

betanítani valamire???

2009. nov. 20. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!