A Megasztárban Szíj Melinda kitöl kaphatja azt a sok smst?
:D
Ránéznek a TV-re: Jáj, hát e Tezsvír, szavazok rá -
Micsoda bunkó emberek vannak itt :@!! Ha már nem látják be azt hogy Ő tehetséges akkor le cigányozzák..
Én az ilyen embereket mind megölném :@ Mert nektek nem az a bajotok hogy a Szíj Melinda Cigány-mert ugye nem az!! Hanem az hogy többen szeretik mint aki nem szereti-mert ha nem szeretnék akkor miért mindig Ő az első??
Szóval most már jó lenne leszállni a magas lóról és magatokba kapni hogy-hogy lehetettek ilyen szemetek AZÉRT mert szavaznak rá,mert nagyon szép hangja van.
És engem nem az zavar hogy nem szeretitek hanem az ha már nem szeretitek akkor már egyből cigány..
Tévedés ne essék nem szeretem a Cigányokat magam sem vagyok az.. De legalább arra ne mondjátok aki tényleg nem az..
Kökény attila Róma származású de senki nem nézi mert jó a hangja,de a Szíj Melindának akit már nem bírnak ilyeneket mondanak
igaz, hogy csak a korabeliek szavaznak rá, de azért ott is sokan tudják, hogy csak játsza magát.
"akkor nagyon nagy színész"
szerintem már szánalmas. elnézést kért mert tovább jutott -.-
Jó hangja van, de nem színpadra való. Avval a nyomi mozgásával és fapofával.... Persze ezzel nem azt mondtam, hogy a másikak rosszabbak. Én A Reninek drukkolok.
A Szíj Melindától már égnek áll a hajam. Valóban szánalmas... Elnézést kérni, mert tovább jutott...Nevetséges. Mintha nem a jelenben lenne, hanem párszáz évvel ezelőtt a múltban...
az UFÓ-któl.
oltári rosszul énekel. vagy hamis, vagy ordít, vagy semmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!