5130 kérdése:
A megasztarban ki lesz az ev hangja? Tolvaj Reni vagy Szij Melinda?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 13:42
1/10 anonim válasza:
Szerintem Kökény Attila vagy Kállay Saunders András.
Remélem ma végre kiesik Szíj Melinda.
4/10 anonim válasza:
Hát szerintem Kökény Attila. Nem örülnék ha Szíj Melinda nyerné.
5/10 anonim válasza:
én renit régen szerettem, most szerintem egyre rosszabb. szerintem ő nemsokára kiesik. az első 3ba szerintem melinda andrás és attila lesz. mondjuk ebből nem szeretem andrást, ő kb király viktor 2, és sztem ő se volt jó. melinda meg nem bírja idegileg. szóval szerintem attila :)
6/10 anonim válasza:
Giorgionak van a legjobb hangja. Remélem András kiesik nem értem mit szeretnek azon a nyávogós hangján, mindig úgy énekel mint aki mindj besz@rik.
7/10 anonim válasza:
totál egyetértek az előttem szólóval! giorgio volt a legjobb! őt imádtam. andrás meg szörnyű. de komolyan. márcsak attila az akinek szurkolni tudok
8/10 anonim válasza:
sztem Girgionak elsőre kellett volna kiesnie, nem is értem hogy jutott el idáig
10/10 anonim válasza:
A következő héten Kállay fog kiesni,mivel ha megfigyelitek,több adás óta a felállás a következő:Melinda,Reni-Kökény vetekszik a 2.-3- helyért,Kállay pedig a 4. helyen áll.Ő már 2 szer állt a zsűri előtt,így van ez mindig,mire vki nagynehezen kiesik(lásd Ivett,Giorgo).Az év női hangja Szíj Melinda lesz,a férfi pedig Kökény Attila,csak az a kérdés,hogy a két nő párbajozik e a végén,vagy Kökény a Melindával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!