Az UPC beltériét hozzálehet kötni a laptophoz?
Válasz? Kérdés! Milyen beltéri (legalább 5 félét ad a UPC), milyen laptop?
Ha már ezt nem írtad, találsz-e olyan csatlakozót, amiből mindkettőn van?
Ha igen van esélyed...
philipshez ilyen szürke és elöl kell bedugni a kártyát
laptop az hp
Így nem kapsz választ, ha információt se adsz, pedig rákérdeztek.
Akkor mégegyszer: Philipsből kétfélét ad a UPC.
Nekem 2 HP laptopom van, az egyik 10éves, a másik 1..
Igen-igen eltérnek csatlakozások szempontjából, de a maiak is, mert van lapi 100-ért és 400-ért is, sok köztük a különbség, és maiak!
philips DSR4101/58
hp compaq 615
Termék
Infó Ár +Szállítás Bolt
ITEMS TV+FM TUNER PCMCIA
Hardvertulajdonságok- Philips SAA 7134 chipset- 75 ? TV jelbemenet- ?2.5mm FM Rádió Antenna - Kompozit és SVHS bemenet- Audio bemenet (RCA L-R)- Távirányító- Méret: 123.7x54x18 mm (PCMCIA Type II)- Üzemi hőmérséklet: 0 ~ 60 C- Silicon Tuner: Global ...
[részletek...]
Össze lehet kötni kompozit+audió bemeneten is (mert ennek is van)
Ez az amit te mondasz.. és ez lakásba jó is lenne.
De olyan kéne amivel a laptopot lehet összekötni magával a beltérivel.
Szevasz!
Én ezt "idéztem", első a sorban.
Amit Te találtál, az is jó, de a DVB-T része hazánkban használhatatlan, mert MPEG2-es (nyugatabbra ebben kezdték a dig.sugárzást), nálunk, miután lemaradtunk már helyből MPEG4-es HD-t is tudó szabványban adnak, így marad csatlakozásnak a koax.
Amit én ajánlottam, ott a jobb képminőséget adó RCA vagy SVGA csatlakozás is használható, analóg része 2011.12.31-ig szimpla TV antennával, vagy kábelTV elosztásával (ha nem digitális) használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!