Hol lehet megnézni a south park 14. évadjának eddig leszinkronizált részeit?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a 4-5 et betiltották(pedig pont abba mondják h kicsoda cartman apja) de a többi részt sajna még az indavideon se találom,asszem a táboros után a nascarost,a jersey-t és azt a gyüjtögetős részt. Goggle nem volt a barátom....2010. nov. 24. 17:15
2/5 A kérdező kommentje:
Arról tudok e elfelejtettem a jelszót és ha regisztrálok még úgyse enged be,még aktiváló levelet se kaptam.
2010. nov. 24. 18:27
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
De itt is a 8. 9. feliratos:( Pedig már leadták a comedy centralon csak persze elaludtam.
2010. nov. 25. 14:28
5/5 anonim válasza:
Nézd meg feliratosan, marha jók úgy is! Én megmondom neked, hogy annyira jó részek jönnek most, hogy nem érdemes várni rá. Sok új dolog derül ki Kennyről és Cartman-ről is... szóval én a helyedben nem várnék. Szeretem a South Parkot, de ennyire jó évad nincs még1. Mindenképp nézd meg, amint tudod... =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!