X-faktor klubkoncira tényleg csak úgy lehet menni ha nyersz jegyet? :O
Figyelt kérdés
Mert én azt hallottam..:O Előtte pedig azt mondták h bárki mehet:S:S h is van ez? kérlek segitsetek2010. nov. 23. 19:12
1/8 anonim válasza:
A döntőkre lehet csak akkor menni, ha nyersz vagy valahonnan máshonnan varázsolsz jegyet, klubkoncertre szerintem bárki mehet, bár én még nem voltam.
2/8 anonim válasza:
Vagy várj, bocs, én a megasztárra gondoltam :) Azt nem is tudtam, hogy x faktor klubkoncert is van:p
3/8 anonim válasza:
Szia!
Ha jegy nélkül mész, csak kintről nézheted üvegfalon keresztül, ami élvezhetetlen és annyian vannak, hogy oda se férsz. Ha be akarsz menni, ahhoz jegy kell, nekem van ma estére jegyem. Írj, ha érdekel.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen érdekel!!OO
2010. nov. 24. 14:57
5/8 anonim válasza:
Sziasztok! Nincs valakinek 2 jegye a csütörtöki klubkoncertre? Légyszíves írjon ide, megegyezhetnénk!!
Köszönöm előre is!Fontos lenne!:)
7/8 anonim válasza:
Mennyibe kerül egy ilyen jegy? meg hol lehet venni? :) ELőre is köszi a választ.
8/8 anonim válasza:
előző...csak nyerni lehet, venni nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!