Győzikére fűtenek, etetik a villában, a hajléktalanok meg talán át sem vészelik a telet. Hogy van pofájuk egy ilyen műsorra?
Figyelt kérdés
Arról nem is beszélve, hogy visszahozták a drogoStholt, aki a rácsok mögött lenne a helye, mert megnyomorított egy embert. Nem hiszel el, hogy az RTLKlub-ot még nem számolták fel!!2010. nov. 21. 15:49
1/3 anonim válasza:
1.Az RTL-Klub pénze.Akár a dunába is dobhatná.
2.Sthol nem nyomorított meg senkit.Legalábbis a csont törés nem az.
2/3 anonim válasza:
És akkor szerinted mit kéne tenni? Hajléktalanokat beköltöztötneni a villába? Vagy mi? Én is utálom Győzikét, nem értem mért kell eröltetni, végre vége a showjának, erre most meg a VV-ben produkálja magát. De ha ezt nem teszik meg, és nem költöztetnek tesztlakókat be, attól még ugyanannyi hajléktalan lesz!! A kettőnek semmi köze egymáshoz! Stohl meg nem nyomorított meg senkit. Lehet, hogy sokan, köztük persze én is felháborodtam, hogy ő volt a műsorvezető, de nem tilos őt dolgoztatni. Az RTL Klub dolga, hogy felvállalja vagy sem. Megéri-e nekik a nézők haragja.
3/3 anonim válasza:
Mindenkinek van joga egy utolsó esélyhez,még ha ez egy sokadik utolsó is,amúgy egy jó színész,jó műsorvezető,csak sokat hibázik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!