Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy tetszett a ValóVilág 4?

Hogy tetszett a ValóVilág 4?

Figyelt kérdés
szerintem elég unalmas volt.:S
2010. nov. 21. 05:16
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
TetszeTT? Miért, már vége van?
2010. nov. 21. 06:29
 2/8 A kérdező kommentje:

miért vannak ekkora b*zik, akik mindenbe belekötnek?

az első résznek vége volt, szóval az múlt idő!

2010. nov. 21. 06:34
 3/8 anonim válasza:
20%

Én direkt azért maradtam fent este 10-ig, hogy megnézzem, hogy a szennycsatorna milyen szart önt a birkák nyakába. 20 percet sikerült végignéznem e jeles műsorból, többet nem bírtam (és nem is akartam).

Pontozzál csak le nyugodtan.

2010. nov. 21. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Én a Dzsémsz Bond-ot néztem az jobb volt :p
2010. nov. 21. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én direkt azért feküdtem le 8-kor, hogy a hajnali boxmeccsre fel tudjak kelni.
2010. nov. 21. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Na majd én válaszolok neked értelmesebbet ha még érdekel... :D

Én vártam a ValóVilágot mert szégyen nem szégyen ezen (is) nőttem fel. Így kiváncsi voltam hogy mégis milyen lesz... Elöször ledöbbentem... Stohl... Aztarohadt... Aztán uncsi, begyakorolt poénok... lapos műsor... értelmetlen 'showelemek' pl. az a standup-os fazon... Szóval az egészet 10/3asra értékelem... De szerintme van hova fejlődni... Mármint h lesz fejlődés mert kikellett tölteni 1,5 órát, az első adásba minnél több dolog legyen... Szóval azt gyanítom hogy a hétfői sokkal jobb lesz. Elsősorban Balázs miatt, másodsorban pedig rövidebb az adás, ekkor már mutathatnak részeket hogy mi volt eddig a villában a celebekkel... Remélem jó lesz, mert eddig nagyot csalódtam!! :S

2010. nov. 21. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
egy fos az egesz, a cigány Gyözi, a bunko, paraszt Benkü,Gabi vagy kicsoda(az ahogy kinez, pfuuuu, nem ember az ilyen) de a betyár az j arc volt,,, 10 percig tudtam nezni amedigg ezek a majmok lesznek benne be nem kapcsolom a Tv-t,,
2010. nov. 22. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
egy nagy rakás szar
2010. dec. 4. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!