Hogy tetszett a ValóVilág 4?
miért vannak ekkora b*zik, akik mindenbe belekötnek?
az első résznek vége volt, szóval az múlt idő!
Én direkt azért maradtam fent este 10-ig, hogy megnézzem, hogy a szennycsatorna milyen szart önt a birkák nyakába. 20 percet sikerült végignéznem e jeles műsorból, többet nem bírtam (és nem is akartam).
Pontozzál csak le nyugodtan.
Na majd én válaszolok neked értelmesebbet ha még érdekel... :D
Én vártam a ValóVilágot mert szégyen nem szégyen ezen (is) nőttem fel. Így kiváncsi voltam hogy mégis milyen lesz... Elöször ledöbbentem... Stohl... Aztarohadt... Aztán uncsi, begyakorolt poénok... lapos műsor... értelmetlen 'showelemek' pl. az a standup-os fazon... Szóval az egészet 10/3asra értékelem... De szerintme van hova fejlődni... Mármint h lesz fejlődés mert kikellett tölteni 1,5 órát, az első adásba minnél több dolog legyen... Szóval azt gyanítom hogy a hétfői sokkal jobb lesz. Elsősorban Balázs miatt, másodsorban pedig rövidebb az adás, ekkor már mutathatnak részeket hogy mi volt eddig a villában a celebekkel... Remélem jó lesz, mert eddig nagyot csalódtam!! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!