Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy lehet az hogy a Hé...

Hogy lehet az hogy a Hé Arnold! Című mesében magyar név van?

Figyelt kérdés
A Helga Patakira gondolok és a családjára xD
2010. nov. 17. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Miért, Magyarországon nincsenek külföldi nevek? Máshol is vannak, nem csak itt.
2010. nov. 17. 14:55
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Eleg sok amerikai filmben vannak magyar nevek.
2010. nov. 17. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Igen, pl a gossip girl-ben a Kati Farkas is magyar név. (Más kérdés hogy a csaj valami ázsiai, akik amúgy izraelből származnak. XD) Vagy pl a harry potterben a magyar mennydörgő, az úgy tudom angolul is valami hungarian akármi. :)
2010. nov. 17. 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Ez azert van, mert sok magyar szarmazasu zsido van a filmuzletben.
2010. nov. 17. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Mert egy magyar pasas Csupó Gábor nevéhez fűződik a mese meg maga a nickelodeon is.Amúgy figyeld meg,minden filmben van ilyen.pl.ezt a könyvet még Magyarországról hoztam,a nagyszüleim magyarok,imádom Budapestet.Fordítás után rájössz,hogy nemis ezt mondják,csakhát a magyar szinkron...elhitetik az emberekkel hogy más is ismeri és szereti ezt a lepratelepet.
2010. nov. 17. 15:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Ahham,szóval akkor ez már megszokott:)
2010. nov. 17. 15:32
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

"elhitetik az emberekkel hogy más is ismeri és szereti ezt a lepratelepet."

Az igen! Csak azt az egyet nem értem, hogy ha valaki ennyire utál itt élni, és máshol biztos, hogy jobb akkor miért nem megy el? Ez olyan mint ha lenne előttem egy tál fagyi meg egy tál szar, és mégis a szarból falatoznék..

2010. nov. 18. 22:55
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Hm..érdekes mindig van vki akinek nem tetszik a véleményem.Nos,inkább fókuszálj a mondatom elejére.Az információt megadtam a kérdezőnek,a többi már ne érdekeljen téged,mert nincs hozzá közöd.Ha mégis felidegesíted magad ezen,akkor pontozz le...kit érdekelsz?
2010. nov. 18. 23:25
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha ehhez nekem nincs közöm, akkor gondolom másnak sincs. De akkor meg minek írod le? Dehogy pontoznak le, érdekel is engem hány pontod van.
2010. nov. 19. 08:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Helga ük vagy ük ük apja magyar volt. Pataki Kázmér
2013. aug. 23. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!