Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi az Anime, vagy mi?!

Mi az Anime, vagy mi?!

Figyelt kérdés
még nem láttam, hol lehet nézni, vagy TV-ben megy? ....de akitől hallottam azt mondta hogy baromság!
2010. nov. 14. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

nem baromság! én imádom!

2010. nov. 14. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Este 8-kor a Minimax után van egy csatorna aminek az a neve hogy Animax. Ott tudsz animéket nézni.
2010. nov. 14. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:
egy video, hogy mi az a anime :) http://www.youtube.com/watch?v=pVybMu-1zv0
2010. nov. 14. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Japán rajzfilm amik régen az A+-on mentek most az animax-on

jellegzetesen mindegyik rajzfilm folytatódó részes

2010. nov. 14. 12:07
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi....van minimaxom, de azt se nézem, meg ami utánna van azt se!
2010. nov. 15. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig akkor megtudhatnád, hogy milyenek az animék. Az Animax TV nem gyerekeknek sugároz, hanem többnyire 15 éven felülieknek. Igen, felülieknek. Ráadásul az Animaxon már nem csak animék vannak, hanem vegyes ifjúsági programok és egyéb filmek is. Például amerikai horrofilm és horror-anime is volt már rajta. Bár az animéken kívüli ifjúsági programoknak az animések egy része kifejezetten nem örül.
2011. febr. 13. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
a legtöbben azért mondják, hogy baromság, mert nem tudják, hogy mi is az valójában, pedig mindenki talál magának olyan animét, ami tetszik neki, mert rengeteg féle van belőlük. Először én is tartottam az ilyenektől de aztán egyik után jött a másik anime. És az sem baj, ha idősebb vagy, mert sok anime felnőtteknek vagy tiniknek szól, nem kisgyerekeknek.
2011. aug. 2. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!