Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak én gondolom úgy, hogy az...

Csak én gondolom úgy, hogy az X-faktor egy vicc?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Mire gondolsz?

Nekem "csak" két problémám van a műsorral.

Az egyik Nórika. Elég erőltetett poénokat nyög be a műsor alatt. Próbál viccelődni Balázzsal, csak az a baj, hogy egy-két "poén" inkább sértő mint vicces!:S

A másik meg az, hogy Keresztes Ildikó nem bírja elviselni a kritikákat. Olyan mint egy anyatigris. Ha az egyik kis tanítványát rossz szó éri egyből támad, ordít meg szúrósan néz, holott ennek a műsornak az a lényege, hogy a mentorok elmondják a véleményüket, és ha 4-ből 3 mentor azt mondja a versenyzőre, hogy hamis akkor valószínűleg igazuk van!:S

Nem kéne ilyen elfogultnak lenni...:S

2010. nov. 13. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek indokold meg, hogy mi a vicc benne? Mire gondolsz?

Első véleményével egyet értek, ami Keresztes Ildikót illeti.

2010. nov. 13. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A mai párbajozókkal nagyon nem értek egyet és azzal sem, hogy Dorka ott van, Dzsennifer meg Katica meg nincs. Holott azt hiszem akinek egy minimális hallása is van, az meg tudja mondani, hogy fényévekkel jobbak voltak.
2010. nov. 13. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
Hála a jó égnek és Gesztinek, hogy a Dzsenike nincs ott. A faterja nyilatkozta, hogy az ő lánya tehetségesebb mind a 12 döntőbe jutott embernél (ami nem baj, bárki elfogult a saját gyerekével szemben) erre Dzsenike meg csak helyeslően vigyorgott, ahelyett, hogy azt mondta volna, jaj apa ne túlozz vagy valami. Na onnantól nem szimpi a csaj. Szerénység...Amúgy az a csaj olyan semmilyen. Semmi kisugárzása nincs, nem elég a jó hang!
2010. nov. 13. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

Csak te gondolod így:P

Sztem nincs semmi baj a műsorral!!

Kivéve h Keresztes Ildikó ott van:)

2010. nov. 14. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!