Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik a legjobb tévéfilmsoroz...

Melyik a legjobb tévéfilmsorozat? Dobogós helyezéseket és indokokat is légyszi! :D

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Dr Csont, mert tetszik az egész úgy ahogy van, nem az a sablonos helyszinelős gyilkosos hanem van benne valami plussz.

2. Így jártam anyátokkal, a legviccesebb sorozat amit valaha láttam, engem mindig jókedvre derít

3. Grace klinika, nem bírom a kórházas sorozatokat de ebbe belenéztem egyszer és megfogott... Nem olyan vészhelyzet féle hogy mindig halnak az emberek, hanem kissé vicces, van története, tetszik :D

2010. nov. 13. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:

1.Született feleségek,nagyon kedvelem benne az egyszerű poénokat,szeretem a színészeket.

2.Jóban Rosszban.Ez a sorozat "elkapott"(pedig az elejét nem is néztem)ezt inkább már csak azért nézem,hogy mi fog benne történni.És valami mindig történik,így mindig van miért várni a következő részt.

3.Fábry show.Szeretem az inteligens humorát a különös tárgyak bemutatását és a persze a vendégeit.

2010. nov. 13. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:

1. Vámpírnaplók! mert szeretem a vámpíros filmeket/sorozatokat(kivéve az alkonyatot -.- ) meg mindig végig izgulom az egészet:)

2. Dr.Haus! mert bírom a stílusát a Hausnak és mert szeretem a korházas sorikat

3. Jóbarátok! mert sokat nevetek rajt és bírok a szereplőket! :)

2010. nov. 14. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:

The Shield (Kemény zsaruk)Legjobb rendőrös sorozat hihetetlen izgalmas történettel

Így jártam anyátokkal- ebben olyan poénok vannak amin tényleg lehet nevetni

Jóbarátok szintén a poénok miatt

2010. nov. 15. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:

1.Maffiózók

A Maffiózók azért mert életszagú és az egyik legjobb sorozat.

2.Dexter

A Dexter az Dexter tudjátok:) Azt bírom benne hogy ravasz és a sorozat tele van csavarokkal.

3.Gyilkos elmék:Tetszik a pszichológiai megközelítése a bűntények során.

Ennyi jut eszembe, ja még a Ments Meget néztem de a 3.évad másik felénél el kezdett laposodni,unalmas lett.

2010. nov. 15. 15:59
 6/6 Gőte ***** válasza:

1.Doctor Who/Ki vagy, Doki

Negyven akárhány éve műsoron van, a legegyszerűbb és legokosabb megoldásokkal, főleg a regeneráció mint a színész csere. Beleértve, hogy a leghosszabb ideig futó sci fi sorozat a világon. Mondhattok amit akartok de ez a legjobb sorozat!

2. Knight Rider

Igazi legenda a fekete beszélő Pontiac Trans AM, és Michael Knight, remek kivitelezés, és a hangulat is odavág. Elég egy rész, hogy a 80-as években érzed magad.

3. Így jártam anyátokkal

Poénokkal teli őrület... leginkább a jóbarátok hangulatát idézi, de "Fergeteges"!

2010. nov. 24. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!