Csak engem háborít fel, hogy az RTL Klub-os ajánlókban mostanában félmeztelen csajok vannak?
Már harmadjára fordul elő! Eddig nem írtam, de ez most már azért túlzás! Tényleg mindig a férfiaknak kell kedveskedni?
Nézed a családoddal a BK-t (ami hangsúlyozottan családi sorozat), és akkor a szünetben bevillan nekünk 2 csöcs! Olyan kellemetlen volt, nem oda való! Tegyék be késő éjszakára az ilyen ajánlót, de inkább egyáltalán nem kéne ajánlókba ilyet tenni! Akit érdekelnek az ilyen huszadrangú, gagyi erotikus tiniknek szóló filmek, úgyis megnézik őket, még akkor is, ha csak sejthető, hogy lesz benne 1-2 cici!
Tényleg ez kell a népnek? Hangsúlyozzuk ki, hogy lesz a filmben cickó? Húú, de izgi! Ennyi a kielégületlen ember Mo-on?
Pasik válaszát kevésbé várom, gondolom, ők nem szomorkodnak emiatt...
"Nem tudom, kik döntik el a korhatár jelölést, de sokszor mellényúlnak."
Igen, ezzel egyetértek. Egy csomó gyerekfilmre ráteszik, de olyanra meg, amire kéne, arra nem.
Kicsit még a reklámról. Itt a Mizo Túró Rudi. A lányom szerint akiket az anyuka úgy tolt a babakocsival, hogy fejjel repültek be az élelmiszerbolt tetején azoknak lesz a szórakozásuk, hogy becsöngetnek a lakásokba, majd a korláton csúsznak le.
Olyan jó példát mutat, mennyire lehet ostoba egy gyerek.
Hát engem nem zavarnak, csak egykettö annyira röhejes, hogy jókat nevetek rajta... Aztán a sokadikra már unalmas lesz...
De egyébként szerintem se kéne ilyen tartalmakat mutatni napközben. Este még oké, mert akkor a kissebb gyerekek nem tv-znek már annyira.
16/L
Szerintem a BK nem film, hanem sorozat, és nincs vele semmi baj. Több millió ember szereti Mo-on.
Az viszont szomorú, hogy manapság 2 cici látványa ugyanolyan, mintha 2 pandamacit mutatnának. Sajnos tök természetessé vált, elértéktelenedett...
Nem az a baj, hogy némelyik nő levetkőzik, hanem az, amikor ezt nem megfelelően kezelik.
Ajánlóba tényleg nem való, megvan ennek a maga helye és ideje.
Úgyhogy nem csak Téged zavar, kedves kérdező, szerintem is undorító, de mint sok minden más ellen, ez ellen sem tudunk tenni semmit, mert lázadozni azért nem fogok, úgyhogy kénytelen elfogadni az ember.:(
Talán azoknak kéne inkább ezen elgondolkodniuk, akiknek a hatáskörük dönteni ebben...
De valószínűleg ők nem járnak ilyen oldalakon.:(
"Szerintem a BK nem film, hanem sorozat"
Hát szerintem film, és nem színdarab. Filmsorozat.
bocsánat, hogy nem sorozatot írtam...
de olyanyira szánalmas, akárminek is nevezi az ember.
a több millió néző pedig csak arra bizonyíték, hogy milyen sok aberált van...
de nem kell megsértődni ;)
Én nem sértődöm meg, csak nem értek egyet veled!
Akkor nézzél inkább parlamenti közvetítéseket, ha nem szeretsz lazítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!