Valkusz Milán nem akarja, hogy versenyzői énekesnők legyenek?
Tavaly az X faktorban Gáspár Laci és Valkusz Milán fiúkat vitt az élő showba. Csak az lehet énekesnő, aki lánynak születik.
Mivel már az X faktorban nincsenek kategóriák, ezért mind a 4 mentor azt választ, akit akar. Én annak is örülnék, ha már a mentorok fiúkat választanak, ha Orbánt választanának (hogy legyen olyan énekes, akinek május 25-én van a névnapja), vagy Medárdot választanának (hogy legyen olyan énekes, akinek június 8-án van a névnapja), vagy Egyedet választanának (hogy legyen olyan énekes, akinek szeptember 1-jén van a névnapja). Azt el tudnám képzelni, ha valamelyik mentor egyik versenyzője Pongrác lenne, a másic Szervác, a harmadik Bonifác.

Válasz a 4-esnek: úgy gondolom, hogy énekesből már van elég. Épp ezért mind a Megasztárt, mind az X faktort feleslegesnek tartom.
Amikor valamilyen jeles nap, akkor mindig olyan énekest hallgatok, akinek névnapja van. Pl. aki tavaly megnyerte a Megasztárt, őt majd szeptember 21-én (Máté napkor) fogom hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!