Egyetértesz azzal, hogy botrányos volt az AFC az
X-Faktorban, és azzal, hogy nem kellene ilyet a néző orra
alá tolni?
Figyelt kérdés
2010. 11. 06-án fellépett az Anti Fitness Club nevű zenekar az X-Faktor színpadán, amennyiben ezt fellépésnek lehet nevezni. Egy magukat keménynek hirdető zenekarról van szó, de amit ebben a műsorban műveltek (még ha megrendezett is volt), az már túlzás. Én elhiszem, hogy kell a nézettséghez a műbotrány a rendezők szerint (mert sok néző már immunis a nor tovább » 2010. 11. 06-án fellépett az Anti Fitness Club nevű zenekar az X-Faktor színpadán, amennyiben ezt fellépésnek lehet nevezni. Egy magukat keménynek hirdető zenekarról van szó, de amit ebben a műsorban műveltek (még ha megrendezett is volt), az már túlzás. Én elhiszem, hogy kell a nézettséghez a műbotrány a rendezők szerint (mert sok néző már immunis a normális előadásmódra), de azért ezt már mégse kellene megetetni a nézőkkel. Ez egy országos nézettségű műsor, vezeti a nézettségi listákat, kb az egész ország a szombat estét várja, izgulunk, hogy a következő héten ki fog kiesni a versenyzők közül, erre ha akartuk, ha nem, ezt a botrányos őrjöngést kellett néznünk, mert közbeiktatták, mint "sztárprodukciót". Na ilyen sztárok nekünk nem kellenek.
Én 30-as vagyok, és nem különösebben kedvelem őket, de szerintem se volt rossz! A műbalhét meg nem kell komolyan venni. Mosolyogni kell rajta! Mondjuk az énekes nekem se túl szimpi. Hogy néz már ki? Az a férfias külső, az a frizura! Atyaég!
Szerintem is inkább ezt hallgassátok: Usher ft. Pitbull: DJ Got Us Fallin' In Love, mert sokkal jobb!
2010. nov. 9. 12:28
12/18 anonim válasza:
Én egyet értek!!!!!de szerintem ez nem mű botrány volt,mert akkor visszajöttek volna a színpadra ,és maghajoltak volna!!!!!mondjuk én nem bírom a zenéjüket de ez a szám jó volt!!!!de miért nem csinálnak belőle botrányt???
2010. nov. 9. 19:14
13/18 anonim válasza:
Utolsó!
Hány éves vagy? 6-7?
2010. nov. 10. 13:48
14/18 anonim válasza:
Ezt a kérdést én is fel akartam tenni! Elvileg ez egy zenekar, de a zajnak, amit produkáltak, a zenéhez semmi köze nem volt! Igénytelen volt és gagyi. A kedves "énekes" fiú pedig a műsor után a Cool tv-n jól lehúzta a versenyzőket, akik nagy része sokkal jobban énekel és ezerszer jobb előadó nála.
2010. nov. 10. 15:50
15/18 anonim válasza:
utolsóelőtti!
most ezt mér kérdezted? azért mert valakinek tetszik már 6 v. 7 éves? és te mennyi vagy 3? -.- am most tudom..jöttök ti és lepontoztam meg leszóltok... de nem érdekel..-.-" ha nektek ennyi eszetek van akkor jóóóó
2010. nov. 10. 17:01
16/18 anonim válasza:
Nem azért gondoltalak 6-7 évesnek, mert neked tetszett, hisz én is megírtam, hogy szerintem se volt rossz. Hanem azért, mert nagyon naiv vagy! Ez a meghajlás dolog....
Hidd el, megtervezett volt, kell a nézettség, legyen miről beszélni! Mint pl. mi most itt.
Amúgy nem pontoztalak le, és nem 3 vagyok, hanem 33.
2010. nov. 12. 14:46
17/18 anonim válasza:
"Én egyet értek!!!!!de szerintem ez nem mű botrány volt,mert akkor visszajöttek volna a színpadra ,és maghajoltak volna!!!!!mondjuk én nem bírom a zenéjüket de ez a szám jó volt!!!!de miért nem csinálnak belőle botrányt???"
ezt nem én írtam!! én csak megkérdeztem mért kellet azt írni hogy neki hogy 6-7 éves! de mind1..haggyuk
amúgy meg tudom hogy megtervezett volt..nem vagyok hülye.:))
2010. nov. 13. 19:03
18/18 anonim válasza:
most nem azért!!!de sokan egyetértettek velem!!!!egyépként a tv-ben mért nem csinálnak belőle botrányt!?!?!?!?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!