Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tehetségkutatókban miért...

Tehetségkutatókban miért bénán éneklők vannak és nem mindenféle énektanár, színész, meg Liszt egyetemes énekelni is tudó hangszerművész?

Figyelt kérdés

jan. 12. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Mert erre van igény, ezt akarják látni az emberek. Az utcán jobb énekeseket találni mint ezekben a műsorokban, épp ezért nem is nézem már jóideje.
jan. 12. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Már nincsenek tehetségkutatók. Ezek mind zenés valóságshowk, ahol felépítik valakinek a történetívét ahogyan felemelkedik az utcáról beesett tehetségként (látszólag, amúgy masszívan direkt kasztgolnak, azaz monitorozzák a közösségi médiát és ők hívják meg az embereket szerepelni) egy médiatermékké.
jan. 12. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Naja, a párom már háromszor hívták, de nem ment el. Lebeszéltem róla, mégpedig azért, mert láttam én egy X-Faktor adást ami nagyon gyanús volt nekem, még úgy 2016-2017 magasságában. Egy lány volt benne, aki az "elő képen" nagyon rosszul énekelt, fülsértő volt. De amikor a hozzátartozóit mutatták a backstageben és az ottani mikrofon által felvett hangot lehetett hallani, teljesen más volt a hangszín, de torz is (mint amikor túlságosan felcsavarod a mikrofont). Nagyon szomorú volt miután lement, nem pedig ideges, látszott rajta, hogy valami nem úgy volt mint gondolta. Nem hagyott nyugodni a hallott különbség és a látvány (mert az összes rossz dühös, szétszidja a mentorokat), ezért rákerestem közösségi oldalon és szerencsére volt publikus felvétel amin énekelt. Baromi jó volt! Szóval ott direkt lejáratnak ha a műsor úgy kívánja.
jan. 12. 13:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Na de itt a termék a nézőszám, amit eladnak reklámidőként. Ez nem olyan mint egy Mónikashow ahol nevetsz a butaságon, hanem ha hamisan énekel egy paraszt elkapcsolják az emberek és nincs meg a nézőszám. A külföldi Got Talent se trolloktól hemzseg.
jan. 12. 14:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha meg fizetett trollok, akkor annak megvan a Balázsshows módszertana. A vetkőzős, verekedésről beszélő, ordibáló, beszóló, nyomoroncos, betanult égő buta dumákkal vitatkozós.
jan. 12. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
4. Amikor az első meghallgatások lemennek, a nézőszám visszaesik. Addig voltak a fogatlan, botfülű, béna önjelőltek. A mónyika só. Egyébirànt Simon Cowell szériáiban is ez van.
jan. 12. 14:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Ugyan már, ott a menőket nézi mindenki a youtubon. A középdöntőbe már nincsenek trollok meg trollösszeállítás videókat is alig nézik youtubon.
jan. 12. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Ki beszél YouTube-ról? Mert én nem.
jan. 12. 14:35
 9/9 Hintalow ***** válasza:

Ezekbe a műsorokba nem nagyon megy normális kèpzettsèggel/egzisztenciával/munkával/önèrtèkelèssel bìró ember bohóckodni.

Úgy általában akinek van egy kis kultúrája, igyekszikagát távoltartani az egyre mèlyebbre süllyedő kereskedelmi tèvèzès világától.

jan. 13. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!